Position: sygdoms > 4 >

tegn og symptomer på hudkræft

  

Du skal bruge:
en god, effektiv Sunblock
. Lys Tøj til tildækning af huden .
En solhat ( eller to ) .
En parasol ( ekstraudstyr) .
En parasol ( valgfrit, men anbefales kraftigt) .
Mineral Makeup ( måske ) .
A Good Skin Doctor .
Gummihandsker og /eller arbejdshandsker.

Hudkræft viser sig typisk på dele af kroppen , som ofte har været udsat for sollys , selv om det kan vises hvor som helst på kroppen , i henhold til de Mayo Clinic hjemmeside . Lys hud , arvelighed , aldring og hyppige solforbrændinger alle sætte dig på en øget risiko for hudkræft . Det er vigtigt at kende de tegn og symptomer på denne sygdom , nogle hudkræft , såsom melanom kan være dødelig

Asymmetri


Tjek asymmetriske dine modermærker . hvis du skulle tegne en streg gennem midten af området , bør begge sider ens. Det er nemt at huske tegn på hudkræft ved at tænke på A , B , C , D , ( asymmetri , grænsekontrol , farve og diameter ) .

Grænser


Moles typisk har endda grænser . Hold øje med modermærker , der har ujævn , hak eller flosset kanter . Du bør gøre en hud eksamen mindst en gang om året foran en fuld-længde spejl til at undersøge alle dele af din krop til at kontrollere for ændringer i eksisterende modermærker eller nye .

Color


Moles har normalt en enkelt brun farve i dem , hvis din muldvarp har sorte , tan eller ujævn nuancer af brunt eller andre farver , har den undersøgt af en hudlæge . Usædvanlige farver som blå , rød og hvid kan dukke op på en eksisterende mole og ikke betragtes som normal .

Diameter

Du kan have en muldvarp , der er forblevet den samme størrelse i årevis , og det pludselig begynder at vokse større . En læge bør tjekke ud en muldvarp , der er større end en blyant viskelæder .

skorper

Hvis en plet på huden danner en sårskorpe og begynder at helbrede og derefter udvikle en ny sårskorpe , dette er et symptom , at noget er forkert .

fortykkelse af huden

Hvis du bemærker et lille område på dit ansigt , hals eller hænder , som er skællet eller bliver tykkere , dette er endnu et symptom på hudkræft . Denne type symptom kan forekomme på ethvert område af kroppen , men som regel i områder, der har haft mest sol .

ændringer

Hvis du har en muldvarp , der bløder , bliver større , bliver sår eller mørkere , dette er et symptom , som ikke bør ignoreres

Strange vækster

Tjek din hud for voks-eller pearly vækstrater . dette er ikke normalt i henhold til Texas Agri Life Extension Service's website .

Healing Process

Healing af alle Lyde, øm , skurv , bør blister , bums eller andre usædvanlige vækst opstår inden for få dage . Hvis den helbredende tager længere tid end et par uger, bør du kontakte din hudlæge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------