Position: sygdoms > 4 >

tegn og symptomer på knoglekræft i ben

   Flere typer af knoglekræft findes, herunder Ewing sarkom , osteaosarcoma og chondrosarcoma . Bone kræft kan udvikle sig i alle knogler , men nogle steder er mere almindelige . For eksempel kan knoglekræft i benene udvikle sig i knæet med osteosarkom og den øverste ben og bækken med chondrosarcoma . Primær knoglekræft , hvor kræften begynder i knoglen , er sjældne og tegner sig for mindre end én procent af alle kræfttilfælde , ifølge National Cancer Institute .

Smerter


Når knoglekræft udvikler , er smerter ofte opleves i de berørte knoglerne . Hvis du har knoglekræft i benet knogle , vil du sandsynligvis føle smerte i og omkring denne knogle . Du kan også se, at området ser ud til hævede og er øm at røre .
Knoglesmerter er den mest almindelige tegn på en knogle kræft , men ikke alle ben kræftformer forårsage smerte, ifølge National Cancer Institute .

Brud


tumorer i knoglerne ødelægge det sunde væv og kan gøre de ramte knoglerne meget svagere end normalt . Hvis du har knoglekræft i dine ben , kan du være mere tilbøjelig til at frakturer gøre aktiviteter, der normalt ikke producere en fraktur , idet sundt knoglevæv er beskadiget .

Vægttab


Vægttab er en anden almindelig tegn på knoglekræft . Men , vægttab er et tegn på mange former for kræft og er også et tegn på mange andre , mindre alvorlige medicinske tilstande . Hvis du oplever uforklarlige vægttab , kan du besøge din læge for at fastslå en årsag .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------