Position: hotel888 > 4 >

hvad er de behandlinger af morphea basal celle kræft ?

   Ifølge National Cancer Institute , morphea basal celle kræft er en form for hudkræft , som forårsager små svulster til at blive vist på forsiden og andre dele af kroppen . Almindelig behandling af denne type kræft er kirurgi og strålebehandling . Kræft har en høj kur sats , hvis det er fanget i de tidlige stadier . Kræft vises i form af en rød plet eller skællet læsion på huden .

Surgery


Ifølge AP John Cancer Research Institute , basal celle kræft normalt vises på hovedet og nakken . Instituttet siger, kirurgisk excision er en behandling til morphea basal celle kræft . Området er bedøvet med lokalbedøvende , og kræft er skåret væk fra huden . Kirurgen vil normalt skære yderligere stykker af huden på siderne og nedenunder være sikker på at alle kræft blev fjernet . Denne behandling er meget effektiv , men det gør efterlader en enorm ar . Laserterapi kan også anvendes til at reducere ar og dræbe cancerceller .

stråling


Ifølge National Cancer Institute , strålebehandling ( stråling ) er en logisk behandling valg for basal celle kræft . Denne behandling kan anvendes efter operationen for at sikre, at alle kræftceller er ødelagt . Opfølgende besøg er nødvendige for at sikre , at kræften ikke er kommet tilbage . Denne behandling bruger stråling bølger til at dræbe kræftceller . Stråling udsendes til målet ramte hudområde . Normale celler er i stand til at overvinde følgerne af den skade , mens kræftcellerne dø . Denne behandling kan være meget succes med opfølgende besøg .

Cyrosurgery


Ifølge Medline Plus , en anden behandling til basal celle kræft er cyrosurgery . Cyrosugery er en kirurgisk behandling for at fryse og ødelægge unormale væv . Kirurgen tilfører flydende kvælstof ind i vævet , der fryser ved kontakt . Denne behandling er årsag til milde svie og smerte , men opsvinget er kortere end standard kirurgi .

Medicinsk-Grade Cremer

Ifølge Medicine Net hjemmesiden , kan morphea basal celle kræft også behandles med medicinsk-grade cremer såsom Fluoroplex . Cremen dræber kræftceller , men flere programmer der er behov for over en periode for at fjerne kræft helt . Denne creme er et alternativ til kirurgi , men det kommer med bivirkninger såsom afbrænding og betændelse på huden .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------