Position: hotel888 > 4 >

hvordan man kan reducere din risiko for at udvikle hudkræft

   Mens visse faktorer , såsom genetik , er simpelthen ude af nogens kontrol , er der stadig mange måder at beskytte sig mod hudkræft . Læs videre for tips og strategier , som alle kan bruge til at hjælpe med at forhindre denne farlige tilstand

Du skal bruge: .
Et godt, effektivt Sunblock
Lys Tøj til tildækning af huden .
En solhat ( eller to ) .
En parasol ( ekstraudstyr) .

En parasol ( valgfrit, men anbefales kraftigt) .
Mineral Makeup ( måske ) .
A Good Skin Doctor .
Gummihandsker og /eller arbejdshandsker.1
undgå solen , Del I: .
Undgå varmen i dag ved at fokusere de fleste af dine udendørs aktiviteter i de tidlige morgentimer eller tæt på aftenen , når solens stråler er ikke så kraftig
2
undgå solen , Del II : .
søge skygge med dig overalt. Hvis der ikke er "naturlig " skygge at finde , gå videre og medbringe i form af en paraply . Du kan få mindre , " sol " paraplyer for bærer rundt på eller en stor parasol til etablering i sandet . Hvis du stadig ønsker at få en tan på stranden , kun bruger en lille smule tid i solen , men brug din paraply som et tilflugtssted .
3 .

Check Your Body

På en regelmæssig basis , tjekke din krop for eventuelle ændringer i modermærker, eventuelle nye markeringer , og enhver misfarvning af huden eller irritation . Hvis du ser noget nyt og /eller mistænkelige , holde øje med det ugentligt. Hvis det fortsætter med at ændre eller føle irriteret , se en hud læge med det samme-vent ikke for din almindelige helbredsundersøgelse . Hvis du kan tage billeder af eventuelle mistænkelige områder for det fremtidige sammenligning . Hvis du ser en sort plet /mol overalt på din hud til enhver tid have en hudlæge se på det straks; det kunne være melanom , en meget dødelige form for hudkræft . Sørg for at du bruger et spejl til at kontrollere din ryg , bagsiden af benene , og hals , eller har en anden tjekke disse områder .
4 .
Find en god hudlæge

Selv hvis du rutinemæssigt tjekke din egen krop , er det en god ide at se en god hudlæge mindst en gang om året for en komplet hud undersøgelse .
5 .
Wear Sunblock
Wear sunblock , hver gang du planlægger at være ude i solen , og en , der er mindst SPF 30 . Det centrale her er at vælge en god , pålidelig sunblock og ikke en solcreme ( selv med sunblock på , vil du sandsynligvis tan en lille smule ) . Kig efter zinkoxid og /eller titandioxid som aktive ingredienser , og samtidig undgå de kemiske stof oxybenzone ( eller benzophenon , BP -3 ) , der kan bidrage til hormonforstyrrelser og kræft ( flere oplysninger kan findes på www. peoplespharmacy. com ) . Vanicream og Blue Lizard anbefales , men tjek det ratings og anmeldelser af de "bedste " solblokkere for flere ideer .
6 .
Cover Up
Cover op . Hvis du ikke har en solhat , få en . Et cap er bedre end ingenting , men det vil ikke beskytte siderne af dit ansigt eller bagsiden af din hals . Bredskygget solhatte kommer i mange stilarter , så se sig om efter noget , som du kan lide. Også , slid lys langærmede skjorter og bukser for at beskytte dine lemmer ( dette kan også være et godt alternativ til slathering på sunblock hele tiden ) . Overvej en lys , hud-stramme shirt til at bære i vandet så godt.
7 .
Overvej at bruge Mineral Makeup
Mange kvinder bebrejde hudkræft de rutinemæssigt får på deres ansigt senere i livet på regelmæssig makeup brug . Hvis du bruger makeup hver dag , kan du overveje at bruge mineral makeup gerne Bare Minerals eller Everyday Minerals . Disse er kemiske-fri og må kun indeholde et par naturlige ingredienser . For anden information om potentielt farlige hud produkt ingredienser , besøge Skin Deep hjemmeside på : .
www. cosmeticsdatabase. com
8
Sig NEJ til solarier

Da solarier i høj grad øge ens eksponering for UVA -stråler , har undersøgelser vist, at hudkræft risikoen ved solariet bruge selv kan være højere end fra direkte sollys . Naturligt sollys indeholder både UVA -og UVB- stråler , og begge kan føre til hudkræft . Solarier blot mangler de sol- brænding UVB stråler , og uden truslen om solskoldning , ophold folk i solarier længere end de opholder sig i solen , og derfor , UVA eksponering er langt højere . Den nederste linje er : holde sig væk
9
Beskyttelseshandsker
Endelig bære beskyttelseshandsker , når du håndterer kemikalier , pesticider , trykimprægneret træ . Eller snavset olie ( en kendt kræftfremkaldende stof ) for at holde kontakt med huden på et minimum .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------