Position: sygdoms > 4 >

hvad betyder kræft i bugspytkirtlen smerter lyst ?

   Pancreascancer oprindelse i bugspytkirtlen , et organ , der udskiller fordøjelsesenzymer og hormoner i fordøjelseskanalen til at hjælpe fordøjelsen og sukkerstofskiftet . Avanceret tilfælde af denne sygdom kan give smerter i underlivet og andre symptomer

øvre del af maven


Avanceret bugspytkirtelkræft kan forårsage smerter i den øvre del af maven , ifølge Mayo Clinic . Denne smerte kan stråle mod en patients ryg .

tumorvækst


En bugspytkirtlen tumor kan lægge pres på nerverne i maven som den vokser , og dette kan øge sværhedsgraden af en patients mavesmerter , ifølge Mayo Clinic .

Smertebehandling


Læger kan ordinere smertestillende medicin til at lindre smerter fra pankreatiske tumorer . Strålebehandling kan stoppe en tumor fra den voksende og give en vis lettelse af smerter symptomer .

Alkohol Injection

Patienter med alvorlige mavesmerter fra bugspytkirtelkræft kan modtage en indsprøjtning af alkohol til de berørte nerver, der hjælper med at kontrollere smerten .

Andre symptomer

Avanceret bugspytkirtelkræft kan medføre tab af appetit , depression og vægttab . Denne sygdom kan medføre gulsot , en gulfarvning af hud og øjne .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------