Position: sygdoms > 4 >

hvad er de behandlinger af fase 1b endrometrial kræft ?

   Endometriecancer er karakteriseret ved ukontrolleret formering af celler foring livmoderen . Som pr NCI ( National Cancer Institute ) , er næsten 42. 000 mennesker diagnosticeret med denne form for kræft i USA årligt . Afhængig af udbredelsen af kræftceller , er det opdelt i forskellige faser . I tredje fase 1B af endometriecancer , påvirke maligne celler mindre end 50 procent af væv i livmoderen

Behandling for fase 1B endometriecancer


Som med de fleste former for kræft , er ingen fuldstændig helbredelse til rådighed for endometriecancer . Men , ifølge National Cancer Institute , kirurgisk fjernelse af kræftceller er en af de mest almindelige behandlinger gives til patienter. Post-kirurgi strålebehandling og kemoterapi kan gives for at forebygge gentagelse af den maligne celler .

Tidsramme


Til behandling af etape 1B af endometriecancer , er strålebehandling generelt gives to til tre gange om ugen for næsten en måned .

overlevelsesraten


Som pr National Cancer Institute statistikker , den gennemsnitlige overlevelsesrate hos patienter , der lider af 1B endometriecancer er ca 69 procent .

Effects

Ifølge American Cancer Society løs afføring , maveproblemer. træthed , træthed , urinveje er nogle af de almindelige bivirkninger af strålebehandling , når de anvendes til behandling af endometriecancer .

Advarsler

Læger kan fraråde overeksponering for solen og miljøforurening , mens du er under strålebehandling for fase 1B endometriecancer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------