Position: sygdoms > 4 >

hvad er de behandlinger af thymus kræft ?

   Brisler kræft er karakteriseret ved uhæmmet spredning af celler foring thymus . Jævnfør American Cancer Society , er thymus kræftformer meget sjældne tegner sig for cirka en procent af alle kræftformer . Men det nøjagtige antal af patienter diagnosticeret med det årligt i USA i ikke kendt

Behandlingsmuligheder


Som med andre kræftformer , vil ingen behandling helt helbrede thymus kræft . Ikke desto mindre er behandlingsmetoder som kirurgisk fjernelse af kræftceller , strålebehandling og kemoterapi , der anvendes til at kontrollere udbredelsen af kræftceller .

Tidsramme


Ifølge American Cancer Society , tidsrammen for kemoterapi og strålebehandling kan variere afhængigt af den fase af kræft . Dog er generelt kemoterapi sessioner afholdes en gang om ugen i tre til fire uger . Stråling sessioner er ofte fem gange om ugen i 5-6 uger.

Fem-års overlevelsen Priser


Ifølge American Cancer Society , den fem- årige overlevelsesrate for thymus kræft varierer afhængig af stadium af kræft . De fem-års overlevelsen varierer fra 90 procent for fase I , 85 til 95 procent i fase II , 70 til 80 procent for fase III og 40 til 60 procent for fase IV brissel kræft .

Komplikationer

Smerter i maven og blødning er fælles komplikationer ved kirurgi . Tab af hår , hud irritationer , træthed og træthed er almindelige bivirkninger ved strålebehandling og kemoterapi , når de anvendes til behandling af thymus kræft .

Advarsler

Du kan blive rådgivet af din læge til at mindske udsættelse for solens stråler og miljømæssige forurenende stoffer , mens de gennemgår strålebehandling sessioner .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------