Position: sygdoms > 4 >

hvad er fordelene ved pinebark & grapeseed ?

   Pinebark og grapeseed er populære naturmedicin for et væld af sygdomme og lidelser . De aktive ingredienser i de to omfatter linolsyre , flavonoider , vitamin E og oligomere proanthocyanidins ( OPCs ) . OPCs især spiller en positiv rolle i at beskytte kroppen mod skadelige elementer . Ifølge Marcia Zimmerman , en certificeret ernæringsforsker og forfatter til bogen The ADD Ernæring Solution , OPCs " styrke immunsystemet , funktion i stofskiftet af enzymer til sunde regulering af neurotransmittere og sammenbrud dopamin og noradrenalin i kroppen . De reducerer også hyperaktivitet hos børn med ADHD og administrere andre symptomer på ADHD . " Pinebark og grapeseed er store kilder til OPCs .

antioxidant aktivitet


Pinebark og grapeseed forhindre frie radikaler skader ( skadelige stoffer i kroppen , der skader menneskets genetiske materiale ) , som bidrager væsentligt til den aldrende proces . Pycnogenol er en potent antioxidant supplement udvundet fra pinebark . Det er en består af mere end 40 polyphenolic flavonoider , kombinationen af som giver pinebark med potente antioxidant egenskaber . Pycnogenol giver blodkarrene til at slappe af , så kroppen kan cirkulere mere blod uden at yderligere belastning af hjertet . Antioxidanter i grapeseed forebygge mod kræft , hjertesygdomme og udviklingen af talrige andre helbredsproblemer.

High Blood Pressure Management


Ifølge et skøn , 33 procent af alle amerikanere har for højt blodtryk . Vindruekerneekstrakt hjælper med en effektiv håndtering af højt blodtryk eller hypertension . Det beskytter blodkarrene i kroppen mod skader , og dermed bevare en konstant tryk af blod . Den anbefalede daglige dosis af vindruekerneekstrakt at styre hypertension er 150 til 300 mg . Disse fordele af grapeseed er dokumenteret i en undersøgelse fra 2001 foretaget af Hosseini S , et al , med titlen "En randomiseret , dobbelt-blindt , placebo-kontrolleret , prospektiv , 16 uger crossover undersøgelse for at fastlægge den rolle, som Pycnogenol i at ændre blodtrykket i mildt hypertensive patienter , som blev offentliggjort i Nutr Res .
Ifølge en undersøgelse offentliggjort i Journal of Cardiovascular farmakologi , Pycnogenol udvundet fra pinebark medfører et signifikant fald i blodtrykket . I undersøgelsen fandt også, at Pycnogenol sænket CRP , et protein forbundet med et hjerteanfald , hvilket bringer den ned til det normale niveau .

Managing Cancer


Talrige undersøgelser har konkluderet, at vindruekerneekstrakt spiller en rolle i forebyggelsen af lunge , tyktarm , mave , bryst og prostatakræft . Antioxidanter findes i vindruekerneolie og pinebark reducere risikoen for kræft og styre skade på det menneskelige organer forårsaget af kemoterapi . En undersøgelse konkluderede af Dr. Xianglin Shi af Graduate Center for Toksikologi opdaget, at vindruekerneekstrakt eliminerer kræftceller i laboratoriet . Resultaterne af undersøgelsen er offentliggjort i klinisk kræftforskning , et tidsskrift , der forvaltes af American Association for Cancer Research . Pinebark er kendt for at styre de ødelæggende virkninger af strålebehandling og kemoterapi hos kræftpatienter , som afsløret af forskere fra Enzo Nutraceuticals og HortResearch .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------