Position: sygdoms > 4 >

hvad er palliativ systemisk kemoterapi for tarmkræft ?

   Tyktarms-og endetarmskræft er en kollektiv term, der anvendes til at beskrive kræft forekommer i enten tyktarmen eller endetarmen . I avancerede tilfælde af disse kræftformer , kan læger bruger palliativ systemisk kemoterapi narkotika for at lette virkningerne af symptomer på kroppen

Fakta


The National Cancer Institute definerer palliativ terapi som enhver behandling har til formål at nedsætte patientens lidelse og lette symptomer på kræft eller andre sygdomme . Det er ikke til formål at give en sygdom, helbredelse .

Colon Cancer


I tilfælde af fremskreden ( stadie IV ) tyktarmskræft , har kræft typisk spredt ( spredt ) til andre områder af kroppen eller vendte tilbage efter tidligere behandling , ifølge til NIC . Patienter i disse omstændigheder kan modtage palliativ kemoterapi bidrage til at forbedre deres livskvalitet .

endetarmskræft


endetarmskræft , der har spredt over hele kroppen , kan ikke typisk blive helbredt , ifølge American Cancer Society . I disse tilfælde kan læger bruger palliativ kemoterapi for at forebygge komplikationer , herunder intestinal blokeringer og blødning .

Yderligere Colon Behandlinger

I tilfælde af tyktarmskræft , at lægerne kan også bruge strålebehandlingen give palliativ behandling , i henhold til NCI .

Yderligere Rektal Behandlinger

I tilfælde af endetarmskræft , ACS CITES ekstra palliative metoder , der inkluderer strålebehandling , kirurgi , laser ødelæggelse af tumorer og brug af en rektal stent til at holde endetarmen åben .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------