Position: sygdoms > 4 >

hvordan man kan forberede din første mammografi

  Breast sundhed er meget vigtigt for alle . Kvinder bør starte selvstændig bryst eksamener i puberteten og begynder regelmæssig mammografi i en alder af 40 . Det er noget , vi forberede som vi alder . . . mammografi ved 40 . Men hvad sker der , når du går til dit årlige Well Woman eksamen og lægen føler noget i brystvævet , som du aldrig har følt før på egen bryst eksamener ? Du er nu sendt til en " diagnostisk mammografi " for evaluering . Du bliver overvældet med bekymring , spørgsmål og hvad hvis'er

Du skal bruge: .
Ordrer på din mammografi .
Tillid.
En bekymre gratis attitude ! .1 .
Tag en dyb indånding og roligt ! Lyt til hvad din læge fortæller dig . Du Doctor er kun at sende dig til yderligere vurdering. Mammogram faciliteter se mange af disse typer af udnævnelser dagligt, har de fleste ikke resultere i yderligere behov for evaluering , og sikkerhed ikke kræft !
2 .
Ring anlægget og gøre dig aftale . De fleste mammogram faciliteter kan få dig i meget hurtigt for disse udnævnelser .
3 .

Husk ikke at bære nogen underarmen deodorant , og ingen lotion eller pulvere på brystet . Jeg ved, det virker underligt , især ingen deodorant , men disse ting har ingredienser , der kan ligne forkalkninger på mammografi .
4 .
Hvis du aldrig har haft en mammografi før , don ' t tænke for meget over at være " squished . " Det vigtigste er at have tillid og gøre , hvad din læge foreslår . Husk , har din bedste interesse i folkesundhed i tankerne din læge .
5 .
Gå til din udnævnelse ! Du kan eller ikke kan vide noget om dine resultater pør forlader anlægget , men vil du vide noget med i et par dage , hvis ikke før !

gode råd og advarsler


 • Tag dine ordrer med dig bare i hvis de ikke har modtaget dem fra din læge kontor
 • bringe dig sygesikringskort
 • Arrive et par minutter for tidligt til at udfylde papirer
 • Medbring Deodorant med dig at lægge om efter
 • Don't Panic
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------