Position: sygdoms > 4 >

hvordan man kan hjælpe en person med lungehindekræft

   Mesotheliom er en form for kræft , der breder sig i kroppens organer og er forårsaget af asbest . De fleste mennesker, der har fået Mesotheliom er mennesker , der har arbejdet i gamle fabrikker eller bygninger, der har indåndet asbest partikler . Mesotheliom er svært at helbrede , men kan til tider blive helbredt ved kemoterapi . Det er vigtigt at hjælpe nogen med mesotheliom det bedste du kan
1 .
første stop over og besøge dem ofte . Folk, der er diagnosticeret med mesotheliom kan mærkelig fra tanken om det , eller træt af den medicin , men det er vigtigt , at de ved, at der er nogen der bekymrer sig. Vel vidende, at der er nogen derude kan give dem styrke til at kæmpe denne kræftform .
to .
Har venner eller familie gøre dem kort eller gaver . Alle elsker hjemmelavet kort , herunder dem med Mesotheliom . Se et hjemmelavet kort vil minde dem om, at de er elsket .

3 .
Tilbyd at tage dem steder . En patient med mesotheliom kan være svage og trætte ofte , men det er vigtigt at få dem ud af huset . Sidder i parken , eller et drev til deres foretrukne tøjforretning kan være lige , hvad de har brug for .
4 .
Giv dem med specielle mod ord . Courage ord er ord , der giver dem håb om, at der er en chance for at overleve . Lad dem vide , at de bare ikke fortsætter den medicin og kampen for sig selv , men også gøre det for dem, der elsker dem . Lad dem vide, at de skal fortsætte for dem, de elsker . En prædiken på din lokale kirke kan være i stand til at give dem modet ord, de har brug for .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------