Position: sygdoms > 4 >

hvordan man kan stoppe med at ryge sidste gang

  Denne video Artiklen er baseret på mine egne erfaringer om emnet quiting rygning . Please se og være parat til at gøre din del for at stoppe med at ryge
1 .
Se venligst hyper link for at se video , der forklarer mere detaljeret .
Erkend, at du ikke er og aldrig vil blive helt klar til at stoppe med at ryge . . . det er noget, du behøver at gøre , ikke ønsker at gøre .
2 .
Få realistisk støtte . Omgiv dig med mennesker, der anerkender du er quiting og støtter din sag . Holde sig væk fra den nuværende rygere , og de er naturligvis pessimistisk , når det står deres frygt
ikke forvente støtte fra programmer . Du fik dig ind i dette rod , er det tid til at få dig ud

3
Vær forberedt
Ofte en ryger er ønsker at holde op . . men , har de ikke taget passende skridt til at sikre succes . Bygge videre på de to første trin i denne artikel, men ved også , at du kemisk er afhængige af et stof . Du er nødt til at erstatte det pågældende kemikalie . Brug af de tilgængelige værktøjer , såsom nikotin tyggegummi , plastre , og det nye Chantix pille .
For tyggegummi , en ryger, der inhalerer 25 eller flere cigaretter om dagen , bør i første omgang , tygge 12-15 stykker tyggegummi . Dette vil gøre dig syg til din mave . Til sidst reducere mængden ved at bide den medicin i halve. Så gå endnu et skridt ved at reducere det beløb, du tygge på en dag .
Brug patch til stressende dage og for lange ture . Hvis du prøver din mave ved hjælp af både den lappe og tyggegummi så vil du sandsynligvis føler dig syg til din mave . Jeg ville fjerne begge efter at sætte op med sygdom i et par minutter og så lade min krop nulstillet.
Chantix har mange advarsler , top blandt dem er selvmord følelser , depression og klare drømme . Det afhænger af personen og bør diskuteres med din læge . Hovedformålet med dette stof er at blokere nikotin fra at indgå i din hjerne , og dermed gør det nytteløst at du

gode råd og advarsler


 • Vis hyper link til . youtube video
 • Når quiting rygning og medicin til at hjælpe , er det altid tilrådeligt at kontakte en læge og diskutere de virkninger, som stoffer kan have på dig . Hvis du tror, du føler dig mærkeligt eller bivirkninger ( uden for det faktum, at du er quiting rygning ) da også , skal du kontakte din læge .
 • quiting rygning kan ikke være for alle , men nye undersøgelser viser, at mere intelligent mennesker ryger ikke . Du være dommer.
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------