Position: sygdoms > 4 >

øjenhulen kræft

   Kræft i øjet og øjenhulen er en skræmmende diagnose . Disse typer af kræft har en bred vifte af årsager , symptomer og behandlinger , der kan påvirke graden og resultatet af en øjenhulen kræftdiagnose

Typer


Eye kræft og øjenhulen kræft opstår inde fra øjet selv eller fra spredningen af andre kræftformer for øjet og orbital områder . De mest almindelige typer af kræft , der påvirker øjet og øjenhulen er retinoblastoma , de mest almindelige øjet kræft , som skyldes en medfødt tumor , melanom , eller hudkræft , der breder sig til øjenhulen eller stammer i iris , og en hjernesvulst , der breder sig til øjenhulen og øjne .

Symptomer


Symptomer på enhver form for øjet eller orbital kræft omfatter ændringer i øjenbevægelser , udstående øjne , ændring i øjeæble stilling i soklen , sløret syn , flydere eller lysglimt og et fald i vision eller linje Synet .

Behandling


I de fleste tilfælde den mest effektive behandling er fjernelse af alle kræft kirurgisk , herunder i øjet og enhver knogle eller involveret væv . Andre behandlinger kan omfatte fjernelse af kun en del af øjet eller væv , kemoterapi og strålebehandling.

Patienter

Patienter , der lider af øjet og orbital kræftformer kan være enhver alder , race eller køn , men de fleste af disse kræftformer opstår hos personer, som er 50 eller ældre . Langsigtede resultater afhænger af kilden til kræft , hvor langt det har spredt sig og graden af kræft .

Support

The American Cancer Society giver online og lokale støttegrupper for kræftramte , herunder nogle grupper, der specielt for personer diagnosticeret med øjne og øjenhulen kræftformer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------