Position: sygdoms > 4 >

om , hvad der er de behandlinger af nydiagnosticerede multipel baseret myelom ?

   Myelomatose er en form for kræft , der påvirker antistof-producerende plasmaceller i knoglemarven . Behandlinger for nydiagnosticerede tilfælde af sygdommen afhænger af en række forskellige faktorer

milde tilfælde


Personer med mild eller grænsetilfælde af myelomatose typisk får indledende behandling , der består af andet end løbende overvågning af sygdommen , ifølge U. S. National Library of Medicine . Nogle langsomt voksende former for myelomatose ikke give symptomer i flere år efter diagnosen .

stamcelletransplantation


For personer med symptomer , indledende behandling afhænger af, om de er kandidater til transplantation af raske knoglemarv stamceller . Mayo Clinic citerer faktorer, der bestemmer egnethed til stamcelletransplantation , der omfatter generelle sundhedstilstand, alder og risiko for sygdomsprogression .

Ansøgere


Kandidater til stamcelletransplantation vil i første omgang behandles med en kombination af narkotika lenalidomid og lavt dosis dexamethason , eller bortezomib og dexamethason , bemærker Mayo Clinic .

Ikke -kandidater

Personer , der ikke er kandidater til stamcelletransplantation vil i første omgang behandles med en kombination af medicin melphalan , prednison og thalidomid , eller melphalan , prednison og bortezomib ifølge Mayo Clinic .

Overvejelser

Det amerikanske National Library of Medicine bemærker , at knoglemarvstransplantation forbedrer patienternes overlevelse , men også introducerer sin egen betydelige sundhedsmæssige risici.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------