Position: hotel888 > 4 >

unge mænd og testikelkræft

   Testikelkræft er ikke meget almindelig , men ifølge Mayo Clinic , at sygdommen er mest udbredt kræft hos unge mænd i alderen fra 15 og 34 . Kræften er meget behandles , selv om kræften har spredt sig til andre dele af kroppen , og selv-undersøgelser kan hjælpe patienterne med at opdage kræft vækster så tidligt, at behandlingen kan begynde med det samme

Træthed


Træthed af grunde, som ikke kan forklares kan være et symptom på testikelkræft . Mænd, der oplever træthed , selv når at få tilstrækkelig søvn hver nat og spiser godt , bør konsultere deres læge om at teste for testikelkræft , hvis træthed fortsætter .

Testikulær Udvidelsen


En klump eller udvidelse i enten testiklen kan også være et symptom på testikelkræft . En læge kan vise patienterne , hvordan man tjekke for klumper , på samme måde , at kvinder er nødt til at gøre sig selv eksamen for at kontrollere for brystkræft . Udvidelse eller brystspænding hos mænd kan også være et tegn på testikelkræft .

nedsunkne Testikel


Kryptorkisme , eller en ikke-nedsunkne testikler , er en af de risikofaktorer for testikelkræft . Under fosterudviklingen , testiklerne form i mave -området og ned i pungen , før barnet er født , men ifølge Mayo Clinic gør de fleste mænd , der udvikler kræft ikke har en ikke-nedsunkne testikler

Genetics

. Mænd med en arvelig testikelkræft er i større risiko for at udvikle sygdommen. Hvide mænd er også mere tilbøjelige til at udvikle testikelkræft end sorte mænd .

Behandling

operation for at fjerne testiklen , der er blevet ramt af kræft er den primære metode til behandling . Nogle mænd kan også få strålebehandling , hvis kræften er ikke-seminoma , eller begrænset til testiklerne .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------