Position: sygdoms > 4 >

forlængelse af livet & bugspytkirtelkræft

   Trods enorme fremskridt inden for kræftbehandlingen og overlevelsesrater , fortsat bugspytkirtelkræft en af de mest dødbringende trængsler og den fjerde hyppigste årsag til kræftdødsfald i hele verden . Den relative overlevelse for dem ramte fortsat på en nedslående 5,5 procent fra 2005 , ifølge National Cancer Institute . Relativ overlevelse satser er en repræsentation af antallet af dem ramte stadig er i live efter fem år i forhold til den almindelige befolkning . Komplicerer specialister indsats er kræft evne til at vokse uden producere symptomer i offeret , indtil det er ofte for sent .

Diagnose


Symptomer på kræft i bugspytkirtlen bl. a. gulsot , vægttab og mavesmerter , selvom disse sjældent til stede i patientens før kræften er i fremskredne stadier . Body billedbehandling-herunder x-ray , magnetisk resonans imaging ( MRI ) , positron emissions tomografi ( PET )-og en generel fysisk eksamen og patientens sygehistorie er alle værktøjer , der anvendes af læger til at lokalisere og scene bugspytkirtelkræft

Behandling <. /h2 > Kirurgi er den mest effektive støtte i kampen mod kræft i bugspytkirtlen , men overlevelsesevne satser selv for kirurgiske kandidater halter langt bagefter de patienter med andre kræftformer , der er kirurgisk resektion . Tidlig diagnose er nøglen til at opnå højere overlevelsesevne , men pancreascancer ikke frembyder udad symptomer , indtil svulsten er veletableret , så få en tidlig diagnose er ofte kompliceret . Både stråling og kemoterapi behandlinger anvendes , enten i forbindelse med eller i stedet for kirurgi , men kemoterapier har vist sig mindre effektive med kræft i bugspytkirtlen end med andre kræftformer .

Risikofaktorer


Kræft i bugspytkirtlen er mere udbredt hos mænd end hos kvinder , med en højere incidens blandt afrikansk- amerikanere . En kost rig på mættet fedt og kolesterol menes at være en skærpende omstændighed . Kronisk pancreatitis er en ledende indikator for fremtidige risiko . Pancreatitis er forbundet med alkoholmisbrug , som ifølge en undersøgelse foretaget af Stephanie Smith-Warner på Harvard Institute of Health , øger risikoen for kræft i bugspytkirtlen med 22 procent .

Alternative behandlingsformer


The American Cancer Society har været tilbageholdende med at godkende alternative behandlingsformer , især med kortere tid linje af kræft i bugspytkirtlen , som organisationens holdning er , at den tid forfølge dem kunne være bedre brugt i konventionel behandling . . ACS godkender brugen af komplementære behandlinger såsom akupunktur mod smerter , meditation for stress og pebermynte te til kvalme

fremtidige muligheder

I 2010 begyndte forskere på Mayo Clinic 's Jacksonville filial målrettet en oncogene-et gen , at når muteret , hjælper med at få raske celler til kræftceller-kaldet PKCi . Kræft i bugspytkirtlen hos patienter med høje niveauer af PKCi oncogene overlevede et gennemsnit på bare 492 dage , mens dem med lave niveauer af PKCi overlevede et gennemsnit på 681 dage . Aurothiomalate , et lægemiddel , der anvendes til at målrette PKCi i gigt ramte , begyndte fase-én klinisk forsøg i 2010 i håb om , at det kunne være en stand-alone behandling for kræft i bugspytkirtlen eller i det mindste gøre de nuværende kemoterapier mere effektiv .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------