Position: sygdoms > 5 >

hvordan man skal håndtere kræft i hjernen

  Beskæftiger sig med alle former for alvorlig fysisk sygdom kan være svært , og en sygdom som kræft i hjernen er særligt udfordrende at håndtere , mentalt , fysisk og følelsesmæssigt. Der er ikke noget enkelt svar , når det kommer til hvordan man skal håndtere kræft i hjernen . En god støtte system , viden om sygdom og ordentlig lægehjælp er alle nødvendige i at håndtere kræft i hjernen

Du skal bruge: .
Medicinsk assistanceSupport networkJournal

hvordan man skal håndtere Brain . Kræft


1 .
Søg lægehjælp, som du føler dig godt tilpas med . Når du først finde ud af du har kræft , er det sandsynligt, du vil blive fortalt din familie læge eller en speciallæge . Det er typisk , hvordan den oprindelige diagnose går . Men det er vigtigt at forstå , at du er på ingen måde forpligtet til at bo hos nogen specifik læge til behandling . I stedet tage sagen i egen hånd og vælg din læge . Find en læge , at du føler dig tryg med , og hvem du tror vil være en god læge for dig . Dette skridt er vigtigt i forhold til , hvordan du forholder dig til at have kræft i hjernen , fordi hvis du føler, du har en god lægehjælp , og du har tillid til din læge , er det sandsynligt , at du vil have et positivt syn på behandling og fremtiden .

2 .
Forbered dig ved at lære om behandlingsmuligheder. Kemoterapi , stråling og i nogle tilfælde , kirurgi , er behandlinger til rådighed , når du har kræft i hjernen . Hvad er bedst for dig afhænger af hvor længe du har haft kræft i hjernen og i hvilket omfang kræften har udviklet sig . Spørg din læge om de forskellige former for behandling , og hvad de potentielle bivirkninger . Bruger internettet , blogs og andre understøttende hjemmesider , der forklarer forskellige behandlinger og bivirkninger kan hjælpe enormt. Dette trin kan være meget skræmmende , fordi du er at finde ud af , hvad der er nødvendigt for at behandle din hjerne kræft . Men er du også forberede dig for, hvad fremtiden bringer , og det vil gøre dig føle sig mere forberedt , når du begynder behandlingen .
3 .
Express din frygt , tvivl og bekymringer gennem journal . Journal er kendt for at være en god måde at udtrykke alle dine følelser og løslade dem på papir . Når du har at gøre med kræft i hjernen , er du tilbøjelig til at opleve intense følelser og frygt . Braklægning mindst 30 minutter hver dag til tidsskrift om, hvad der sker i dit liv , og hvad du føler . Nogle dage kan være mere intens end andre , og ordene kan komme nemt . Hvis du oplever Writer's Block , skriv et par ord , som beskriver, hvordan du føler dig , og bruge disse ord som et springbræt til at begynde at skrive om , hvad du oplever
4 .

Lean på din familie og venner . Mange enkeltpersoner vil skjule og være alene , når de behandler en traumatisk situation som kræft i hjernen . Dog secluding dig fra familie og venner vil kun forstærke dine følelser af frygt , stress og ensomhed . I stedet magert på din familie og venner så meget som du kan . Må ikke skrue ned hjælp eller støtte fra nogen person, som er villig til at give det . Ikke blot vil dette gøre dig føles som du har et support system, men det vil også resultere i blomstrende personlige relationer efterlader dig følelsen tilfreds og elsket .
5 .
Tag det en dag ad gangen . Når du har at gøre med en stressende situation som klare kræft i hjernen er det vigtigt at undgå overvældende dig selv . Du kan gøre dette ved at gøre en forpligtelse til at tage tingene en dag ad gangen . Gør hovedfokus af dine dage være at gøre ting , du har altid ønsket at gøre, og besøge familie og venner . Selv små bedrifter hver dag skal forlade dig følelsen mere tilfredse og optimistiske om din fremtid . Held og lykke !

gode råd og advarsler


 • Kig efter lokale kræft støttegrupper og gå til et møde . Dette vil give dig mulighed for at møde andre , der går gennem den samme ting du er .
 • Bliv ikke fanget i de negative ting, du læser på nettet . Mens internettet er et fantastisk værktøj , nogle gange , hvad du finder kan være overvældende . Kig efter websteder, der er håb endnu informative .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------