Position: sygdoms > 5 >

symptomer på leukæmi hos spædbørn

   Symptomer på leukæmi hos børn kan være svært at skelne , fordi mange af disse symptomer er interne og spædbørn kan simpelthen ikke sætte ord på deres smerter uden for gråd . Den ene symptom , som mange forældre lægger mærke er , at barnets hoved kan være vokset med en større tempo end normalt. Andre leukæmi symptomer kan være svært at mærke , hvilket kan forsinke en korrekt diagnose

Sløvhed


Sløvhed er en af de mest mærkbare symptomer på leukæmi hos børn , men sjældent henføres til sygdommen med det samme . Hvis barnet sover mere end normalt eller er stadig træt efter en nats søvn eller en lur , så han eller hun kan betragtes som sløv .

Feber


I spædbørn , er en feber anses for at være noget over 100,4 grader Fahrenheit . En feber , der varer flere dage uden at bryde kan være et symptom på leukæmi hos børn .

Appetite


Et tab af appetit er almindelig hos spædbørn , der lider af leukæmi . Forældre vil måske bemærke vægttab til følge.

Blødning

Spædbørn , der lider af leukæmi kan opleve blødende gummer og næseblod . De kan også udvikle petekkier , som ligner små røde pletter på huden .

Hævelse

Hævede hos spædbørn på grund af leukæmi kan opstå i lymfeknuderne , leveren eller milt . Det kan være let for forældrene at se om de er på udkig efter det , eller afhængig af størrelsen af den nyfødte .

Infektioner

Leukæmi kan mindske immunsystemet , så et spædbarn , kan have hyppige og tilbagevendende infektioner eller sygdomme .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------