Position: sygdoms > 5 >

forebyggelse af kræft tips

   Mange forskellige kræftformer findes , såsom dem , der påvirker lungerne , hjernen og bryster . Den gode nyhed er, at dødeligheden for disse kræftformer er faldende og behandlingsmuligheder er stigende , men da der stadig ingen helbredelse for disse snigende sygdomme er det bedst at føre en sund livsstil for at holde dem på afstand

Du har brug for . :
Prescription for fluorouracil .

ryger


Røgtobak , også i cigaretter , cigarer , piber eller gennem andre midler er en førende årsag til kræft i dag , da den indfører skadelige kemikalier i blodbanen , der forurener kroppen . Så mange som 4. 000 kemikalier kan findes i én cigaret , og cirka 60 af dem er kræftfremkaldende stoffer .

Kost


Vitaminer , mineraler og antioxidanter findes i frugt og grøntsager er gode immunsystemet boostere , der kan hjælpe med at forhindre kræft . Bare fem portioner om dagen af disse kræft krigere kan beskytte cellerne i kroppen. Så spis cut-up stykker frugt som en snack , tilføje salater til din daglige kost , har en grøntsag side parabol med hvert måltid eller mellemmåltid på nogle tørret frugt for at øge din modstand mod sygdommen.

Bliv Aktiv


Staying aktive kan reducere stress , hjælper dig med at tabe , holde dit hjerte sundt og styrke din krop , som alle bemyndiger immunsystemet til at bekæmpe off sygdom . Blot 30 minutters daglig aktivitet mindst fem gange om ugen kan være nok til at afværge kræft --- og det er ikke engang nødvendigt at have en hård træning . Gå en tur , svømme , spille en sport eller cykling kan hjælpe .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------