Position: sygdoms > 5 >

homøopatisk behandling for prostatakræft

   Selv om virkningerne af de homøopatiske behandling af prostata cancer er endnu ikke endeligt identificeret klinisk , en undersøgelse fra 2006 offentliggjort af den amerikanske regering har bekræftet, at homøopati næsten helt sikkert bremset væksten af kræftceller . Andre sværger , at homøopatisk behandling virker til at helbrede kræft . Uanset kliniske sandheden , homøopatiske behandling er en farbar vej for dem med prostatakræft

som en bivirkning Reliever


Mange se homøopatisk behandling som en potentiel behovsmedicin af nogle af de bivirkninger af mere konventionelle prostatakræft behandlinger, såsom kemoterapi . Bivirkninger af kræft narkotika og kemo kvalme , sår i munden , opkastning og dermatitis . Dog en 2009 britisk undersøgelse viste, at homøopatiske behandlinger , mens forholdsvis uden bivirkninger , sikkert ikke gøre meget for at lindre de bivirkninger af den mere konventionelle prostata kræft.

Som en opbremsning


Klinisk undersøgelser har vist, at homøopatisk behandling kan bremse den hastighed , hvormed prostata cancer celler reproducere , og dermed bremse den samlede kræft vækst i prostata . Især Sabal serrulata ( Savpalme ) har vist sig at bremse prostatakræft . Andre homøopatiske ingredienser , på den anden side , herunder Thuja occidentalis og Conium maculatum , er ikke blevet vist (i et lab) til at bremse prostatakræft cellevækst .

som den bedste løsning for en skrøbelig Body


Prostatakræft primært hjemsøger mænd i 60'erne og 70'erne . Nogle gange , en ældre person krop er simpelthen for skrøbeligt til at håndtere en behandling lige så skarp som kemoterapi eller strålebehandling . I sådanne tilfælde anbefaler nogle læger noget mere i retning af homøopatisk behandling . På denne måde , er det organ, skånet for skurrende virkningerne af de mere traditionelle behandlinger . Når kroppen er særlig skrøbelig , er det ofte bedst ikke at forsøge at helbrede patienten , men snarere lindre symptomerne . Homøopatisk behandling kan hjælpe med at gøre , at mænd med prostatakræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------