Position: sygdoms > 5 >

den bedste behandling for lungekræft

   Lungekræft er en meget alvorlig sygdom , der kan forårsage ubehagelige symptomer på sit bedste og død på sit værste . Og selvom lungekræft er en ødelæggende diagnose , behøver det ikke at være en dødsdom . Der er mange behandlinger til rådighed for denne sygdom , som kan bremse tumorvækst , reducere symptomer , forlænge livet og i nogle tilfælde , det helbrede . Men før du søger ud behandlinger , du behøver at vide hvilke muligheder der er tilgængelige for dig

Kirurgi


En af de mest almindelige behandlinger for lungekræft er kirurgi . Dog kan dette kun bruges , hvis svulsten er relativt lille , og det har ikke spredt til andre dele af kroppen . Og mens fjernelse af svulsten ikke nødvendigvis helbrede kræft , kan det i høj grad forlænge livet og forbedre livskvaliteten . Selvfølgelig kan også kirurgi skal anvendes, afhænger af , hvor tumoren er placeret i lungerne . Enten tumor vil blive fjernet ved hjælp af laser eller kirurgi , der kræver åbning af brystkassen.

strålebehandling


Et andet fælles behandling for lungekræft er strålebehandling . Det indebærer peger x-stråler på det område , der kræver behandling med henblik på at dræbe kræftcellerne , og forhindre dem i at kopiere . Dette kan mindske symptomerne på denne sygdom og forlænge livet . Det kan også bidrage til at forbedre vejrtrækningen ved at reducere størrelsen af tumorer , der kan blokere luftvejene .

Kemoterapi


Kemoterapi er en anden behandling almindeligt anvendt til lungekræft . Narkotika er indført i kroppen enten mundtligt eller intravenøst , som er lavet til at målrette kræftceller . En række lægemidler er som regel kombineret for optimal effekt . Denne behandling type kan også kombineres med strålebehandling for at maksimere resultaterne . Kemoterapi kan også anvendes efter operationen for at forhindre eventuelle resterende kræftceller i at brede sig til andre dele af kroppen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------