Position: sygdoms > 5 >

kemoterapi behandlinger for tyktarmskræft

   Kræft er en meget dårlig ord i den engelske ( eller nogen andre) sprog . Uanset om du er 6 eller 66 , når kræft er opdraget , du føler angst dybt inde . Ophold positive selv . Der er mange behandlinger til rådighed for kolorektal cancer

Kirurgi


I de fleste tilfælde af tyktarmskræft , vil du sandsynligvis nødt til at have en form for kirurgi . Afhængigt af sværhedsgraden af kræft , en stor del af din kolon skal blive fjernet, eller kun dele, der er plaget .

stråling


Stråling ikke almindeligt anvendt i tyktarmskræft på grund af de negative virkninger samt svært ved direkte rettet mod områder, er nødvendige for at modtage stråling . Stråling er mere udbredt i endetarmskræft , fordi rektal væv ikke flytte så meget som tyktarmen væv .

neoadjuverende kemoterapi


Det er lægemidler gives før operation er udført . Disse stoffer er normalt gives , hvis kræften har gået fra tyktarmen til lymfeknuder omkringliggende . Dette er gjort for at forhindre en gentagelse af kræft efter operationen er færdig .

Adjuverende kemoterapi

Disse stoffer er givet efter en operation . De lægemidler gives her, er beregnet til at udrydde enhver resterende kræftceller , der kan have været savnet fra kirurgi . Disse medikamenter gives også for at forhindre en gentagelse .

Palliativ kemoterapi

I nogle tilfælde kemoterapi er den primære behandling . Palliativ medicin bruges til at indsnævre størrelsen af tumoren for at mindske den effekt det har på patienten . Faldende størrelse af tumor giver lægerne en bedre chance for at få det hele , hvis de beslutter at gå efter det i kirurgi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------