Position: sygdoms > 5 >

mesotheliom kræftbehandling

   Mesotheliom er en type kræft , som påvirker lungerne, hvilket medfører udvikling af tumorer og kræft væv i lungehinden det væv, der dækker lungerne i brysthulen . Den eneste årsag til lungehindekræft er udsættelse for asbest eller som lever med en person , der har været udsat for det . Typiske symptomer på denne sygdom omfatter åndedrætsbesvær, smerter i underlivet , opdage klumper eller vægttab . Der er behandlinger for lungehindekræft , men på dette tidspunkt er der ingen kur

Fotodynamisk terapi


Fotodynamisk terapi er en form for behandling for lungehindekræft , der kan være effektiv . Det virker ved at fokusere lys energi på kræftceller til at dræbe dem ud . Intravenøs medicin administreres , der gør kræftceller mere følsomme over for lys . Denne form for behandling virker kun i tilfælde af lungehindekræft , der endnu ikke metastaseret .

Immunterapi


En anden type af behandling er immunterapi , hvilket indebærer at styrke en persons immunsystem , så det kan dræbe kræftceller på egen hånd. En vaccine er afledt af kræftceller i den enkelte patient . Når den er oprettet , denne vaccine vil blive sprøjtet ind i patienten , med henblik på at styrke immunsystemet for at kæmpe kræftceller det normalt ikke ville mål .

Kemoterapi


Kemoterapi er en almindelig type behandling for lungehindekræft samt som mange andre kræfttyper . Det indebærer indsprøjtning medicin intravenøst eller administrere dem mundtligt i forskellige kombinationer for at forebygge kræft celler fra dividere eller replikere .

strålebehandling

Strålebehandling er en anden hyppigt anvendt kræftbehandling til styring lungehindekræft . Denne behandling type er normalt kombineret med kirurgi og /eller kemoterapi for optimal effektivitet . Den mest udbredte type af strålebehandling er ekstern strålebehandling , som indebærer peger en X-ray på det område, der skal behandles for at dræbe kræftceller .

Surgery

Kirurgi er en anden behandling, typer, der benyttes til at fjerne svulster og cancervævet i et forsøg på at fjerne hele kræft fra kroppen eller til at lette symptomer på lungehindekræft . Sondringen mellem disse to typer er helbredende og palliative . Kirurgi er ofte ikke en mulighed , men da lungehindekræft normalt ikke er diagnosticeret , indtil sygdommen har nået meget længere .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------