Position: sygdoms > 5 >

behandling af prostatakræft

   Prostatakræft rammer blærehalskirtlen , som er en kirtel i den mandlige reproduktive system . Ældre mænd er mere tilbøjelige til at få denne form for kræft . Det er vigtigt at kende behandlingsmuligheder til rådighed i tilfælde af denne sygdom rammer du eller en elsket en

Du skal bruge: .
Trænings plan
Destilleret vand.
Tørret Hydrangea rod .
Tranebær .
Frisk ingefær .
Fuldkorn .
Frugter.
Grøntsager.
Multivitaminer og mineraltilskud .

Kirurgi


Kirurgi er en af de mere almindelige behandlinger for prostatakræft . Din kirurg kan fjerne enhver kombination af lymfeknuder , prostata og vævet omkring prostata .

strålebehandling


Både eksterne og interne strålebehandling er almindeligt anvendt til behandling af prostatacancer . Eksterne maskiner behandle kræft fra lande uden for kroppen . Ellers kan et kateter eller IV skal anvendes til at sætte stråling direkte ind i kræftcellerne .

hormonbehandling


Hormonbehandling fjerner hormoner og stopper kræftceller i at vokse . Fordi mandlige kønshormoner kan gøre kræftceller vokser , kan dette være en meget effektiv behandling .

Kryokirurgi

Kryokirurgi bliver brugt i kliniske forsøg . Det fryser kræftcellerne i prostata , som ødelægger dem .

Ultralyd

I kliniske forsøg , som er en type behandling undersøgt, er af høj intensitet fokuseret ultralyd . Din læge indsætter en sonde ind i endetarmen at gøre højenergi lydbølger , som ødelægger kræftcellerne .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------