Position: sygdoms > 5 >

hvad er de behandlinger af esophageal kræft ?

   Kræft i spiserøret angreb røret løber fra halsen til maven . Der er mange behandlinger til rådighed for denne form for kræft , så det er vigtigt at kende dine muligheder

Kirurgi


Kirurgi er en af de mest almindelige behandlinger for kræft i spiserøret . Kirurger vil fjerne en del af spiserøret , sammen med nogle tilstødende lymfeknuder , for at se dem for kræft .

strålebehandling


Der er to typer af strålebehandling , der anvender høj- energi stråling til at dræbe kræftceller . Den ene type vil bruge eksterne maskiner til at sende stråling til kroppen , mens den anden er intern stråling ved hjælp af en slags IV for at sende stråling direkte til kræftceller.

Kemoterapi


Ved kemoterapi , kan lægen give De stoffer mundtligt , intravenøst eller direkte ind i spiserøret til at stoppe kræftcellerne i at vokse .

Radiofrekvensablation

Radiofrekvensablation er en behandling , hvor en ballon er gået ind i spiserøret og oppustet . Energi nok er passeret gennem ballonen til at dræbe kræftcellerne , og efter behandlingen , vil den normale celler vokser tilbage at erstatte de manglende celler .

elektrokoaguleret

elektrokoaguleret er en type behandling , der bruger en elektrisk strøm til at brænde ud tumor i spiserøret .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------