Position: sygdoms > 5 >

hvordan man kan reducere forkalkninger i brystet

   Bryst forkalkninger er meget normal og normalt harmløse . De forkalkninger er kalkaflejringer , og de kan forekomme i hele dit brystvæv . De er som regel observeret på en mammografi ( en X-ray af brystet ) . Hvis lægen mistænker forkalkning ser unormale , kan en biopsi udføres som en lille mængde af væv vil blive overholdt , og derefter analyseret. Der er et par måder til at reducere forkalkninger i hele dine bryster

Du skal bruge: .
fedtfattig kost
Samlet bevidsthed .
Vand .
Moderat daglig motion .

Sådan Reducer forkalkninger i brystet


1 .
Spis en fedtfattig kost . Der er undersøgelser der forbinder øget fedtindtag med udvikling af brystkræft og kræft . En sund kost er vigtig
2 .
Reducer koffein indtagelse. Det kan føre til ømme bryster og er også nyttigt at etablere en sund livsstil .

3 .
Exercise. Begynder i en ung alder , kan udøve reducere din chance for at udvikle forkalkninger , tumorer og brystkræft . Det har vist sig , at en aktiv teenager vil forsinke deres menstruationscyklus lidt og forsinke produktionen af hormoner , der kan føre til disse problemer . Som kvinder, er alder det stadig vigtigt at motionere . Undersøgelser er ikke helt klart, hvorfor risikoen er lavere , men mener, at motion kan forbedre den generelle sundhed .
4 .
Reducer indtag af alkohol . Der er en sammenhæng mellem alkoholforbrug og udvikle forkalkninger , cyster og i sidste ende brystkræft . Du skulle have mindre end en drink om dagen .
5 .

Overvåg dine bryster . Du bør være opmærksom på eventuelle ændringer i dine bryster . Du bør konsultere din læge, hvis du har nogen ændringer i forkalkninger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------