Position: sygdoms > 5 >

hvordan man kan stoppe med at tage finasterid

  Finasterid er en receptpligtig medicin, som anvendes primært til behandling af benign prostatahypertrofi ( BPH ) . Finasteride er også administreres under navnet Propecia , til behandling af mandlig mønster skaldethed og hårtab . Det er typisk tages som en gang om dagen tablet , med eller uden et måltid . Mens Finasteride hjælper skrumpe forstørret prostata ( BPH ) hos de fleste mænd, der tager det , er processen langsom , og stoffet lindrer symptomerne for kun omkring en tredjedel af de mænd, der tager det

Du skal bruge:
Prescription for FinasterideAlternative plan til Finasteride treatmentPhysician 's anbefaling .

De skridt


1 .
Lav en aftale for at sætte sig ned og diskutere alternativer til Finasteride med din læge .

2 .
Lav en liste over alle dine aktuelle forhold , og hvilke andre lægemidler du tager . Også udarbejde en liste over de bivirkninger, som kan være forekommende , og hvorfor du ønsker at stoppe dit løbet af Finasteride .
3 .
Hvis du er i behandling for BPH , så spørg din læge om alfa-blokker Terazosin , som har vist sig effektiv i behandling af BPH .
4 .

Hvis din læge anbefaler stadig Finasteride , så husk at få bivirkninger ( primært erektion tab ) , der ikke er permanente , og at den fortsatte dit kursus af finasterid er nok bedre end kirurgi .

gode råd og advarsler


 • Hvis du tager Finasterid , ikke stoppe med at tage det uden først at tale med din læge , og det er vigtigt , at du tager det omkring samme tid hver dag .
 • Finasteride er for mandlige brug, og bivirkninger omfatter manglende evne til at opretholde en erektion (sjældne , kun i ca 4 % af mændene ) , nedsat seksuel lyst , testikelkræft smerte . Hvis Finasterid er ordineret til BPH , er det vigtigt at vide, at Finasteride vil kontrollere din tilstand, men det er ikke en kur for det , og at det kan være mere end seks måneder før du begynder at føle sig bedre . Må ikke stoppe med at tage Finasterid uden først at tale med din læge .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------