Position: sygdoms > 5 >

hvordan man kan stoppe med at tage tamoxifen

  Tamoxifen er en receptpligtig medicin , der er tilgængelig i tabletform , taget oralt og bruges primært til behandling af brystkræft . Tamoxifen virker ved at forstyrre den kvindelige hormonale produktion af østrogen . ( Østrogen kan fremme brystkræft . ) Det er blevet brugt til mere end 30 år til behandling af kræft og er godkendt af FDA . Slagtilfælde , blodpropper og synsproblemer er svære bivirkninger forbundet med lægemidlet , hvilket kan medføre nogle kvinder til at søge alternativ medicin. Ophør af behandling af Tamoxifen bør drøftes med din læge .

Du skal bruge:
Høring en physicianAlternative plan for Tamoxifen


1
Før stoppe dit kursus i Tamoxifen ( som kan vare op til fem år) . , skal du sørge for at lave en aftale med din onkolog at diskutere .

2 .
Lav en liste over bivirkninger , du tror, du har som et resultat af at tage Tamoxifen , eller årsagerne til at man ønsker at stoppe behandling med lægemidlet og dele disse oplysninger med Deres læge .
3 .
Spørg din onkolog om mulige alternativer eller supplerende behandlinger til Tamoxifen . Hvis bivirkninger er alvorlige , kan han ordinere et muligt alternativ , herunder aromatasehæmmere som Arimidex , Aromisin eller Femar .

gode råd og advarsler • For mere information om kræft og Tamoxifen , samt alternativer til Tamoxifen , skal du kontakte National Cancer Institute i 1-800-332-8615 .
 • Tamoxifen bivirkninger omfatter slagtilfælde , blodprop , grå stær . Mindre bivirkninger omfatter dem i forbindelse med overgangsalderen , samt kvalme , træthed og opkastninger .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------