Position: sygdoms > 5 >

hvordan man stopper angiogenese

  Angiogenese er færd med at opbygge blodkar . Den start og stop af denne proces forekommer naturligt i kroppen af kemikalier . Nogle af disse kemikalier signal celler at påbegynde opførelsen af disse skibe, mens andre fungerer som hæmmere , stoppe væksten, når det er nødvendigt. Angiogenese er en kritisk funktion i vækst og spredning af kræft i kroppen . Tumorer kræver angiogenese at kunne modtage ilt og andre næringsstoffer . Standsning angiogenese kan opnås gennem en række hæmmende medicin .

Du skal bruge:
recept


1
Tag thalidomid , en pille indtages oralt , som stopper cellerne foring blodkar dannes nye fartøjer . . Thalidomid bruges også i behandlingen af myelomatose , men er ikke en mulighed for gravide kvinder , da det forårsager skade på fostre .

2 .
Overvej lenalidomid ( Revlimid ) , som ligner til thalidomid og bruges også i behandlingen af myelomatose samt myelodysplastisk syndrom . Dette mundtlige stof er heller ikke en mulighed for gravide kvinder på grund af den trussel, den udgør for ufødte babyer .
3 .
Tag bevacizumab ( Avastin ) , en laboratorie- fremstillet antistof, tillægger vaskulær endotel vækstfaktor ( VEGF )-receptorer i kræftceller . Det administreres som en injektion og ligeledes behandle flere former for kræft , herunder nyre -, bryst- og lungekræft .
4 .

Spørg din læge om sunitinib ( Sutent ) , som blokerer trombocyt-afledt vækstfaktor ( PDGF )-receptorer samt VEGF receptorer . Det fås som en pille indtages oralt og bruges til behandling af nyrekræft, og gastrointestinale stromale tumorer .
5 .
Under sorafenib ( Nexavar ) er en god mulighed for den enkelte kæmper aggressive kræftformer . Dette stof blokerer VEGF og PDGF receptorer samt væksten i visse proteiner, som findes i kræftceller . Det er en oralt indtaget pille .

gode råd og advarsler


 • Spørg din læge , som angiogenese -hæmmer er bedst for dig .
 • Angiogenesehæmmere også kommer med en række bivirkninger . Hvert stof vil medføre sine egne specifikke reaktion , men en almindelig bivirkning er forhøjet blodtryk . Mindre almindelige bivirkninger eller konsekvenserne af at tage disse lægemidler omfatter blødning , hjerteanfald , hjertesvigt eller blodpropper . Andre lægemidler eller behandlinger , såsom kemoterapi , kan komplicere processen med at standse angiogenese .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------