Position: sygdoms > 5 >

livmoderkræft forebyggelse

   Livmoderen er en del af den kvindelige reproduktive system , der forestår den voksende foster og livmoderkræft er den mest almindelige form for invasiv kræft påvirker systemet. Den mest almindelige form for livmoderkræft er endometrie- , kræft i livmoderslimhinden , mens leiomyosarcoma er mere sjælden og påvirker den glatte livmoderen muskulatur . Det er en kræftform , der typisk rammer kvinder efter overgangsalderen , og selvom visse foranstaltninger der kan træffes for at mindske en kvindes risiko for at udvikle denne sygdom , kan visse risikofaktorer , såsom genetik , der ikke kan kontrolleres .

Du skal bruge:
motionsplan
. Destilleret vand.
Tørret Hydrangea rod .
Tranebær .
Frisk ingefær .
Fuldkorn .
Frugter.
Grøntsager.
. Multivitaminer og mineraltilskud

Brug kombinationsbehandling


Mange kvinder bruger østrogen substitutionsterapi til støtte i en reduktion af symptomer på overgangsalderen , men behandling af denne type har tendens til at øge risikoen for at udvikle livmoderkræft . For at forhindre eller mindske denne risiko , tilføjer progestin til behandlingen, hvilket gør det til en kombineret hormonbehandling , kan mindske risikoen for at udvikle livmoderkræft .

anvender orale præventionsmidler


Anvendelsen af p-piller har været forbundet med et fald i udviklingen af livmoderkræft hos kvinder, som måske ellers ville have været i fare . Ifølge National Cancer Institute , kan risikoen sænkes med så meget som 50 procent efter fire års brug , og 72 procent efter 12 års brug . Det menes , at fordelene ved anvendelsen fortsætte år efter brugen af prævention , er ophørt.

Ændring i Kost


Kvinder der er overvægtige har en øget risiko for at udvikle livmoderkræft . National Cancer Institute anbefaler , at kvinder spiser en kost lavt indhold af mættet fedt , rig på soja produkter og høj i frugt og grøntsager . Dette kan mindske kvinders risiko , fordi det kan hjælpe dem tabe fedt og kaste pounds . Udøver kan også medvirke til at reducere risikoen for at udvikle livmoderkræft . Det skal bemærkes, at selv fedme er en kendt risikofaktor , er det ikke afgjort ved, om vægttab vil forebygge sygdommen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------