Position: sygdoms > 5 >

mistelten til behandling af kræft

   Mistelten bruges til at hjælpe til at bekæmpe kræft ved at give immunsystemet et løft . Når det bruges sammen med konventionelle behandlinger såsom kemoterapi og strålebehandling , mistelten øger sandsynligheden for kræft overlevelse med op til 40 procent , ifølge Institut for Sygdomsforebyggelse i Heidelberg , Tyskland

Mistelten


Mistelten er fundet på egetræer , og selv om der er arter af anlægget i Nordamerika generelt kun de sorter, der findes i Europa og Asien er brugt til kræft medicin . Farmaceutiske producenter som Weleda gør medicinen ved at behandle kviste , blade og bær . Dog kan mistelten være giftige , hvis det indtages i store mængder .

Medicin


De mest populære mærke af mistelten medicin hedder Iscador , som fremstilles af Weleda og bruges i hele verden --- dog ikke meget i Forenede Stater. I Tyskland tager omkring 50 procent af kræftpatienter Iscador , Weleda siger .
Mistelten er tænkt til at arbejde mod kræft ved at skrumpe tumorer og angribe maligne celler . Det har også anti-inflammatoriske egenskaber , så stoffer såsom Iscador at lette smerter , som f. eks oplevet som en følge af kemoterapi og strålebehandling .

Data


I kliniske undersøgelser af dyr , havde Iscador en positiv effekt på bekæmpelse af kræft , især hud , blære- og mavekræft . Der er også tegn på, at det kan standse spredningen af kræft til andre dele af kroppen . I de fleste situationer er mistelten tåles godt af patienterne , når de får den rette dosis .
De mest almindelige bivirkninger er influenza-lignende symptomer , som mistelten rejser naturligt kroppens temperatur . Det er meget vigtigt at tage misteltenen under en læges vejledning , fordi en overdosis kan være skadelige , og endda dødelig.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------