Position: sygdoms > 5 >

naturlægemidler kræftbehandlinger

   Naturlægemidler behandling af kræft , blandt andet forskellige lidelser , der har fundet sted i fem tusinde år. I modsætning til moderne strålebehandling , er holistisk eller naturlægemidler kosttilskud ikke har større bivirkninger resulterer i hårtab , tab af appetit eller træthed . Den fokuserer også på kroppen som en helhed enhed , i stedet for at målrette et lille område af angreb . Her er en kort introduktion til arten af naturlægemidler behandlinger og et par af de mest anbefalede urter

Hvorfor vælge Plantelægemidler behandling ?


Selvom 80 procent af verdens befolkning er afhængig af kun planter og naturmedicin for helbredelse , i den vestlige verden , er vi afhængige farmaceutiske medicin og operation for at afhjælpe de fleste lidelser . Men , som de begrænsninger af moderne medicin er ved at blive mere synlige , er en stor del af befolkningen vælger at supplere de traditionelle behandling med holistisk og naturlægemidler . Mange af disse retsmidler er særligt gavnligt for dem, der søger støtte under eller endda som et alternativ til kræft strålebehandlinger . I modsætning til kemoterapi , lover urte behandling for at fjerne de dårlige uden at skade det gode.

Iscador ( Mistelten Uddrag )


I en undersøgelse offentliggjort af " Alternative behandlingsformer " i juni 2001, mere end 35. 000 deltagere rapporterede , at ekstrakt af mistelten i høj grad forbedret overlevelse sats for en bred vifte af kræftformer , herunder brystkræft . Undersøgelse deltagere, der supplerede deres konventionel behandling med mistelten -ekstrakt overlevede 40 procent længere i modsætning til dem afhængige af konventionel behandling alene . Vist sig at dræbe kræftceller og samtidig stimulere immunsystemet, ekstrakt af mistelten er meget potent . Kun de europæiske variant af planten anvendes til behandling af kræft . Det har vist sig at reducere tumorstørrelse og øge overlevelsesraten for kræftpatienter . De tre komponenter i mistelten ansvarlig for det 's virkninger er lektiner , alkaloider og viscotoxins .

Behandlingen består normalt af injektioner , tre til syv gange om ugen . Denne behandling kan vare alt fra et par år til et par måneder , afhængigt af patientens respons .

Betula Alba ( Birch )


første gang brugt af de indfødte folk i Nordamerika i behandlingen af sygdomme i fordøjelseskanalen , birk har en lang tradition for holistisk healing formål . Det blev brugt i grænseområdet dage som en kur mod kolera , og har været en anerkendt medicin af Rusland siden 1834 . Når de anvendes eksternt, kan birk bruges til at lindre eksem .

I 1995 , den betulinic syre udvundet fra birke blev fundet med held udrydde humane kræftceller implanteret i mus . Det var resultatet af Dr. John Pezzuto fra University of Illinois , og han erklærede den sammensatte " fungerede bedre end det stof der anvendes mest i folk til at behandle melanom . " Dette stof forårsager ingen bivirkninger og er billig .

Aloe Vera

Selv om de fleste kendt for evnen til at mirakuløst mindske smerter og skader af brandsår, har aloe vera fået megen opmærksomhed i de senere år for den potentielle kapacitet til at behandle ikke kun kræft , men også AIDS . Aloe indeholder et stof kaldet acemannan , som både er immunstimulerende og aggressivt antiviral .

Dette afledte har ingen bivirkninger, selv når injiceres i høje doser og ikke fører toksicitet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------