Position: sygdoms > 5 >

naturopatisk kræftbehandlinger

   Naturopatisk medicin er en alternativ medicin , der indebærer behandlinger , der koncentrerer sig om at bruge naturlægemidler , der tillader kroppen at helbrede sig selv . Naturopatisk kræftbehandling fordel at bruge en minimal mængde af kirurgi eller narkotika . Naturopati praktiseres af licens læger og består af diagnosticere , behandle og forebygge sygdomme hos mennesker og lidelser ved hjælp af naturlige terapeutiske materialer og metoder

Akupunktur


Akupunktur har været brugt som en naturopatisk kræftbehandling . Med akupunktur , er små nåle placeret strategisk på forskellige trykpunkter på patientens krop. Den akupunktør kan justere trykket af kanylen stimulation og teknikken for den type kræft , han behandler . For en kræftsvulst , behandler akupunktør patienten for en størknet blod mønster og vil bruge blod stimulerende teknikker . Succes for behandling af kræft med akupunktur har været begrænset , fordi mange kræftpatienter ikke søger alternative behandlinger for deres kræftsygdom , indtil de senere stadier af sygdommen , efter at andre traditionelle metoder har svigtet.

Herbal Medicine


Kinesisk urtemedicin er en naturopatisk kræftbehandling , der behandler symptomerne på en sygdom snarere end selve sygdommen . Udøvere forsøg på at behandle og forebygge ubalancer , der er forårsaget af kræft ved at kombinere forskellige plante- ekstrakter, urter og mineraler , som ginseng , grøn te og ginkgo . Naturlægemidler kombinationer er meningen, at behandle og forebygge infektioner , hormonelle forstyrrelser og forskellige former for kræft . Urtemedicin er ikke beregnet til at helbrede kræft . Det er beregnet til at blive brugt sammen med andre behandlinger , såsom kemoterapi og strålebehandling. Helsekosteksperter mener, at deres naturlægemidler vil medvirke til at kontrollere smerte , vil hjælpe med bivirkninger af den traditionelle kræftbehandling og vil hjælpe til at stoppe tumor i at sprede sig og vokser . Urtemedicin også til formål at opbygge immunitet over for kræft .

Homøopati


Homøopati er en naturopatisk kræftbehandling , der behandler den persons krop og sind samtidig . Dem, der praktiserer homøopati tror, at krop og sind , så er forbundet med hinanden , at sygdomme som kræft ikke vil blive helbredt , indtil patienten karakter og følelsesmæssige tilstand er rettet . Homøopati vil faktisk ikke behandle kræft , og det vil behandle kræftpatient . Den forsøger at stimulere patientens eget ønske om at blive helbredt for at starte helingsprocessen i bevægelse . Traditionel medicin ønsker at ødelægge den kræftsvulst , mens homøopati ønsker patienten at ødelægge svulsten gennem sin vilje i et sind -over-sagen type behandling .

Klinisk Ernæring

Klinisk ernæring er en naturopatisk kræftbehandling , der er billig og bidrager til at forsinke eller forhindre udbrud af kræft . Kliniske ernæringseksperter hævder , at sukker feeds kræft , og de tilbyder kost og kosttilskud for at tilskynde patienten til at spise sundere og indtager den rette næringsstoffer til sulte kræftceller . Ernæring terapi har til formål at tvinge patientens krop til at blive mindre i stand til at understøtte kræft vækster . Næsten halvdelen af kræftpatienter dør af underernæring .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------