Position: sygdoms > 5 >

saftpresning til kræftbehandling

   Saftpresning for kræftbehandling har været anvendt i årtier , og det er nemt at finde folk , der hævder at blive helbredt for kræft ved at drikke frisk rå saft hver dag . Saftpresning er grundlaget for nogle alternative kræft hærdning protokoller såsom Gerson Therapy og Hallelujah Diet

Vælg din Juicer


Vælg den rette saftpresser til jobbet . Der er mange saftpressere på markedet i dag , men ikke alle af dem er anbefalet til presning af saft som en kræftbehandling . De to typer af saftpressere anbefalede er masticating Juicers og male , og tryk saftpressere . Disse er også de dyreste at købe . Den billigere saftpressere er centrifugale saftpressere og vinger hvirvle på en sådan høj hastighed , at den saft varmes op og dræber vitale enzymer . Pointen i saftpresning er at fylde kroppen med levende enzymer fra frugt og grøntsager . Til dette arbejder saftpressere ligesom Champion og Norwalk det bedste.

Vælg Producere


Vælg frugter og grøntsager, der er økologiske . Populære grøntsager , der anvendes i saftpresning er gulerødder , rødbeder og greens . Greens omfatter grøntsager, der er grønne i farve som selleri , roetop , grønkål , romaine salat og spinat . Frugt skal bruges sparsomt . Frugter som ananas og æble kan tilføjes for sødme . Bananer kan anvendes som fortykningsmiddel . Drikke store mængder af frugtsaft ikke anbefales, da frugt indeholder en stor mængde naturlige sukkerindhold .

Juice Therapy


Forbruge frisklavet juice dagligt . Montering, saftpresning og rengøringsmaskiner er en masse arbejde , men for at opnå resultater med saft terapi kroppen har brug for en konstant tilførsel af levende næringsstoffer fra frisk juice til at helbrede sig selv . Forberedelse store mængder saft og lagre den i køleskabet ikke anbefales, men kan være nødvendig i visse tilfælde . Prøv at bruge saften inden for 24 timer.
Saftpresning alene kan ikke være nok til at behandle kræft . Hele kost bør renses op og skadelige vaner såsom rygning skal stoppes . Når saftpresning for kræftbehandling , kan man vælge at forbruge kun friske levende juice hver dag eller tilføje yderligere fødevarer til kosten . Andre madvarer indtaget bør også være økologisk og fri for kemiske tilsætningsstoffer. En ydelse af saftpresning er , at fordøjelsesorganerne kan hvile , da de ikke behøver at arbejde hårdt for at nedbryde fast føde . derfor fast føde , bør begrænses

Søg læge

Søg læge fra enten en traditionel læge eller alternativ sundhedspleje praktiserende læge for at få vejledning , mens de gennemgår juice terapi for at sikre, ernæringsmæssige behov bliver opfyldt . Saftpresning for kræftbehandling fungerer godt som en gratis behandling , mens de gennemgår traditionelle behandling eller det kan bruges som et stand alone behandling , hvis patienten og sundhedsvæsenet rådgiver beslutter at gøre det .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------