Position: sygdoms > 5 >

spinal kræftprognose

   Spinal kræft er ikke et af de mere kendte typer af denne potentielt dødelige sygdom , og som udgør et problem . Mange mennesker , der klager over rygsmerter mener ikke kræft som værende årsagen . Denne fejl medfører, at det er vanskeligt at forebygge eller behandle kræft . Tumorer kan dannes i og omkring rygmarven . den ringe sandsynlighed for at udvikle en spinal tumor peger på andre former for kræft forårsager problemerne

Fakta


Spinal kræft er en form af kræft end deres oprindelse, eller påvirker rygmarven . Denne type kræft er meget sjælden . Du har en bedre chance for at få en hjernesvulst end en spinal tumor . De fleste spinale tumorer , der findes har spredt sig fra kræft i andre dele af kroppen . Tumorer, som primært dannes i rygsøjlen er mere modtagelige hos yngre voksne . Spinal tumorer er kendt for at være godartet eller ondartet . MR 's og knogler scannere anvendes til at opdage tumorer i og omkring rygsøjlen

Typer


Der findes tre forskellige typer af spinal tumorer . rygsøjlen, Intradural-ekstramedullær og intramedullær . Rygsøjlen tumorer vokser fra knoglerne eller disken elementer af rygsøjlen . Yngre voksne er mere modtagelige for denne type svulst . Intradural-ekstramedullær tumorer vokse inden for det rygmarvskanalen , men uden for nerverne. Denne type svulst er langsomt voksende og benigne og har været kendt for at forårsage smerte og svaghed . Intramedullære tumorer ofte vokse i den cervikale ( hals ) del af rygmarven og vokse inde i nerverne i gliaceller ; disse celler giver isolering og fysisk støtte til nervesystemet . Placeringen af disse tumorer gør det svært at blive fjernet .

Symptomer /Årsager


Nogle af de symptomer , der kan signalere rygmarven tumorer er iskias , følelsesløshed , delvis lammelse , spinal deformitet , problemer med blærekontrol og høj feber . Symptomerne er ikke-mekaniske betyder, at smerten er konstant og ikke varierer på grund af aktiviteter, der er mekaniske som bøjning , sidder eller går . Disse symptomer forværres over tid . Genetiske sygdomme kan være forbundet med spinal tumorer , men der er ingen kendte årsager til denne sygdom .

Behandling

Der er forskellige typer af midler for at afhjælpe symptomer og /eller komme af med kræft materiale . Fordi rygsøjlen tumorer stammer fra andre former for kræft i kroppen , behandlingen af disse tumorer er at lindre smerter og tryk på rygmarven . Steroider er en foretrukne valg for at bekæmpe dette problem . Intradural-ekstramedullær og intramedullær tumorer er bortopereret . Kemoterapi er en mulighed , hvis transaktionen at fjerne svulsten er for risikabelt .

Advarsel

Rygsmerter er sandsynligvis en normal gene for mange, der har lidt rygskader , men spinal kræft kan også være en faktor . Det anbefales, at du søger læge, hvis du føler nogen smerte . Ikke at gøre dette kan sætte dig i fare for ikke-opdagelse og /eller behandling af denne ondsindede sygdom . Denne type af sygdommen kan føre til lammelse og permanent invaliditet . Spinal kræft , som med alle former for kræft , kan være dødelig, hvis den breder sig .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------