Position: sygdoms > 5 >

tidlig lungekræft opdagelse

   Af alle de ting, der ikke ved om lungekræft , er én ting klart : Tidlig lungekræft opdagelse er nøglen til overlevelse . De, der er heldige nok til at have kræft opdages , før det har mulighed for at sprede have en overlevelsesevne på cirka 50 procent . For kræftsygdomme, der har spredt går overlevelsesevne sats ned til 2 procent . Tidlig lungekræft opdagelse er især problematisk, fordi der ikke er nogen universelt anerkendte metoder , selv om der er flere muligheder

erkender Symptomer


For dem , der har symptomer på lungekræft-. såsom en vedvarende hoste , opspyt i hoste og åndedrætsbesvær-at komme til lægen for en test anbefales . Lungekræft kan strejke på næsten alle aldre , men det er mere udbredt i de over 60 år eller i dem, der har en historie af rygning . Nogle typer af arbejdsmiljøer er også blevet kendt for at forårsage lungekræft , som personer med asbest og mikrobølgepopcorn planter .

konsultere en læge


Talking med en læge er det næste skridt . Lægen vil gennemgå din sygehistorie , stille et par spørgsmål og måske give en henvisning til en onkolog . Dette er specialist på det medicinske område , der er uddannet til at behandle kræftpatienter . Mange forsikringsselskaber luftfartsselskaber vil kræve et besøg til en primær behandleren , før de tilbyder tjenester . Det primære sundhedspersonalet vil da tilbyde en henvisning . Det er vigtigt, onkolog er en del af dit forsikringsselskab program .

Tests


Der er en række måder en person kan blive testet for kræft . CT -scanninger tage et billede af brystet. Læger kan analysere dette billede , og afgøre , om kræft er en bekymring . En bronkoskopi er en anden test , der involverer indsættelse af et rør med et lille kamera der er knyttet til lungerne for en undersøgelse . Sputum kan også blive undersøgt for tilstedeværelse af kræftceller . I nogle tilfælde , når en test er afsluttet , kan der være en opfølgning test udført af en anden type for at bekræfte denne mistanke.

andre tests

Hvis prøverne bekræfter kræft , er der en god chance for, at følge-up test vil blive gjort for at bestemme, hvor langt kræft har spredt sig . Dette er grunden til tidlig påvisning er så vigtig . Hvis kræften endnu ikke har spredt sig til andre områder af kroppen , er der en god chance for behandling og inddæmning . Yderligere behandlingsmuligheder er også mere varieret , hvis lungekræft opdages tidligt .

behandlingsmuligheder for tidlig Lung Cancer

Selvom de fleste mennesker forstå, at der er mulighed for kemoterapi og strålebehandling , er der andre typer af behandlinger , der ofte gjort , hvis opdages tidligt . Kirurgi er ofte en af de mest effektive muligheder . Dette giver også en af de hurtigste måder at slippe af med kræft . Stråling kan også være en mulighed , men har flere bivirkninger og ofte tager længere tid .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------