Position: sygdoms > 5 >

Aromasin hormon kræftbehandling

   Aromasin er et steroid , der sænker risikoen for tilbagevendende brystkræft og øger chancen for overlevelse. Det fastholder østrogen niveauer ved aromatasehæmmer beliggende i fedtvæv som bryster . Aromatase konverterer pre-østrogen i en aktiv østrogen for kvinder , der netop har undergået kemoterapi for brystkræft , Aromasin bekæmper denne effekt

Bruger


Aromasin bruges kun i kvindelige brystkræftpatienter at sænke niveauet af østrogen produktion og forpurre gentagelse af brystkræft . Der er meget specifikke retningslinjer vedrørende hvem der er i stand til benytte denne form for terapi . Mange af disse kvinder har taget tamoxifen , som er en østrogen suppressor ofte ordineres til behandling af brystkræft . Efter at have taget det i mindst to til tre år , har de konstateret, at det ikke har suspenderet sygdommens spredning . Aromasin er givet til dem , der har fremskreden brystkræft , som er postmenopausale og som har afsluttet primær behandling såsom kemoterapi .

Sådan fungerer det


tumorer i brystet , er næret af østrogen . Aromasin er et receptpligtigt pille at anholdelse østrogen sekretion og reducerer hormon niveauer . Østrogen er produceret af æggestokkene hos kvinder , som er præmenopausale , men for dem som nu postmenopausale hvis æggestokke ikke længere lukke den ud den er lavet af enzymet aromatase i brystet og fedtvæv . Aromasin hindrer aromatase produktion og derfor vil enhver brystkræftceller , der forbliver i systemet er mindre tilbøjelige til at vokse uden østrogen .

Side Effects


Nogle almindelige bivirkninger af Aromasin omfatter hovedpine , træthed , søvnløshed , ledsmerter og øget svedtendens . Mindre end 5 procent af patienterne oplevede osteoporose , hjerteproblemer , smerter i brystet og kvalme . Det skal bemærkes, at disse effekter er minimal i forhold til de fordele, der er opnået med Aromasin . Den omstændighed , at de nuværende kræft cellevækst er blokeret , og at fremtidig risiko for tilbagefald mindskes gør denne form for hormonbehandling mere tålelige .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------