Position: sygdoms > 5 >

behandlinger for binyrerne kræft

   Binyrerne kræft er en sjælden form af sygdommen . Næsten alle tilfælde af adrenal kræft udvikle sig i kortikale region binyrerne , og dermed er betingelsen undertiden også kaldet adrenokortikal carcinom . Ifølge hjemmesiden endocrineweb , almindeligt kræft udvikler sig i en eller to personer pr hver million . De fleste tilfælde er godartede karakter , og kræver ingen behandling , men forskellige behandlingsmuligheder er tilgængelige til behandling af sjældne og alvorlige tilfælde

Kirurgi


Kirurgi er en af de mest anvendte metoder til hærdning og behandling af patienter , der lider af alvorlige former for binyrerne kræft . Men omfanget af kirurgi varierer fra patient til patient , da det afhænger af spredning og vækst af kræftceller i binyrerne . I de fleste tilfælde er kræftceller koncentreret over en begrænset del af binyrerne . I sådanne tilfælde er det kun den syge og beskadigede del af kirtlen fjernes kirurgisk fra patientens krop . Men i visse sjældne tilfælde , spreder kræft til hele binyrerne , i et sådant scenario , er hele beskadiget kirtel fjernes fra patientens krop gennem kirurgi

Narkotika og Medicin


Narkotika gerne Sorafenib og . Imatinib er ofte ordineres til patienter , der lider af binyre kræft . Disse stoffer er ofte sprøjtet ind i blodbanen af patienten , de hjælpe med at forhindre dannelsen af nye blodkar , som kræftceller , og dermed yderligere spredning og spredning af kræft .

strålebehandling


Strålebehandling er en anden almindeligt anvendt behandling . I denne metode , er den syge del af binyrerne udsat for høj bølgelængde og energi stråling . Det er opfattelsen, at en sådan eksponering ofte volder skade på kræft væv til stede i binyrerne , hvilket hæmmer celle- deling , og dermed medvirke til at forebygge spredning af kræft til de forskellige andre dele af kroppen .

Kemoterapi

I denne metode , er visse anti-kræft medicin , såsom pacitaxel og velban , sprøjtes direkte ind i den beskadigede binyrerne . Disse stoffer hjælper med at forhindre spredning og spredning af kræftceller ved at ødelægge deres strukturer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------