Position: sygdoms > 5 >

behandlingsplan for kræft

   Kræftbehandling planer er en individuel beslutning er baseret på personlige overbevisninger og placeringen og typen af kræft . Efter at have konsulteret en kvalificeret læge , skal du vælge mellem traditionel eller alternativ behandling . De mest almindelige behandling planer anvendes i dag, er dem , der søger at udrydde kræft ved at fjerne det eller dræbe kræftcellerne

Kirurgi


Hvis kræften ikke har spredt sig , kan kirurgi være nok til at fjerne din kræftknude og helbrede problemet . Hudkræft er ofte fjernes med mindre kirurgiske indgreb . Nogle operationer er langt mere komplekse og livstruende . Kirurgi er ikke angivet i nogle tilfælde , som når kræftknude har fusioneret med vitale organer . Leukæmi er kræft i blodet og kirurgi i form af en knoglemarvstransplantation har været en succesfuld strategi for behandling af det .

stråling


Omkring 60 procent af kræftpatienter får strålebehandling som en del af deres behandlingsplan . Stråling er anvendt til kroppen ved at rette en stråle på den berørte del , til at dræbe eller bremse væksten af kræftceller . Det kan også gives internt . Dette kan gøres ved at drikke den , der modtager den gennem en IV, eller har radioaktive frø implanteret i kræft masse . Flere sessioner strålebehandling er normalt , før kræftcellerne begynder at dø ud . Strålebehandling er ofte kombineret med kirurgi eller kemoterapi .

Kemoterapi


Kemoterapi betyder behandling med kemikalier , eller narkotika . Mange kemoterapi narkotika er blevet udviklet i løbet af de sidste århundrede, at målet bestemte typer af kræft . Kemoterapi kan gives som pille , creme , flydende , skudt eller intravenøst . Du kan tage kemoterapi hver dag eller en gang om ugen , hyppigheden afhænger af den type stof, du tager . Kemoterapi gives normalt i cyklusser med hvileperioder i mellem så kroppen kan opbygge nye celler til at reparere sig selv .

Alternativ Behandlinger

Alternative behandlinger for kræft kan tages sammen med traditionelle behandlinger , så længe din læge er opmærksom på. Nogle urter kan påvirke kemoterapi behandlinger , så det er vigtigt at lade din læge kender hver supplere eller urt, du tager . Du kan også nægte kirurgi , kemoterapi og strålebehandling , og stole på alternative behandlinger alene . Valget er dit , men bør foretages ved hjælp af kvalificerede traditionelle og alternative læger . Alternative behandlinger for kræft omfatter brug af akupunktur , aromaterapi , sind krop medicin , urter og rå saftpresning .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------