Position: sygdoms > 5 >

de tidlige stadier af prostatakræft

   Da prostatakræft er ofte symptomfri i de første stadier, når det er begrænset til prostata og ikke har bredt sig andre steder , er det ikke plejer at få fundet frem til stede andre steder i kroppen . Men når symptomerne opstår i de første stadier af denne sygdom , de kan omfatte problemer med vandladningen , har specielt et fald i kraft urinproduktion og afbrydelse af strømmen , når tisser begyndt . Men vandladningsproblemer tegner sig for mindre end 5 procent af de første symptomer , der er til stede i prostata sager .

Faser i Prostata Cancer


Prostatakræft har fire faser : fase 1 ( også kendt som scene A1 , og sendes til prostata region); fase 2 ( også kaldet som A2 , scene B1 og somme tider også kaldet fase B2 prostatakræft , stadig begrænset til prostata , men mere avanceret) , fase 3 ( også kendt som scene C , nu til stede i vævet lige uden for prostata også ) og fase 4 , er der undertiden kaldes D1 eller D2 fase , når den har spredt sig til andre dele af kroppen , herunder lymfeknuder .

Etape 1 Prostata Cancer


I denne første-eller tidligt-fase af prostatakræft kræften er så lille, at det er målbart i løbet af en rektal eksamen eller endog af billeder af prostata . Prostatakræft fundet på dette tidlige stadium er normalt på grund af nogle andre medicinsk lidelse, der kræver operation i området , er blevet opdaget som et biprodukt af denne virksomhed . Prostatakræft i fase 1 giver en lav Gleason score , hvilket betyder, at celler synes ikke at være meget unormal .

Etape 2 Prostata Cancer


også overvejet et tidligt stadium af prostatakræft , etape 2 er stadig begrænset til prostata , men befinder sig på et mere fremskredent stadie end fase 1 . Dog kan Gleason score være nummer for denne fase .

behandlingsmuligheder for etape 1 ( tidligt) Prostata Cancer

Ud over at vagtsom venter som en mulighed , radikal prostatektomi ( hele fjernelse af prostata ) langs med fjernelse af bækken lymfeknuder er en anden mulighed for denne fase . Sommetider strålebehandling anvendes sammen med denne mulighed så godt, men ikke altid . Desuden etape 1 behandlingsmuligheder omfatter ekstern strålebehandling behandling, brachyterapi og eventuelle kliniske forsøg med ultralyd og andre eksperimentelle behandlinger .

Fase 2 Behandling indstillinger

Som trin 1 , trin 2 behandlingsmuligheder kan omfatte radikal prostatektomi , fjernelse af underlivsbetændelse lymfeknuder , strålebehandling , ekstern-beam strålebehandling, implantat strålebehandling samt kliniske forsøg med ultralyd terapi . Desuden er andre kliniske forsøg behandlinger undersøges i denne fase , såsom hormonbehandling og strålebehandling i forbindelse med hormonbehandling.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------