Position: sygdoms > 5 >

forebyggelse af kræft i hjernen hos børn

   En rapporterede stigning i omfanget af kræft i hjernen hos børn fra 2,3 til 3,2 gennemsnit tilfælde per 100. 000 unge fra 1975 til 2004 har ført til en øget bekymring risikofaktorer for sygdom . Kræfttilfælde er steget i den samlede befolkning i de seneste 30 år , og kræft er i dag den mest almindelige sygdom dødsårsag hos børn under 10 år . Selv kræft i hjernen i sig selv er relativt ualmindeligt , kræft i hjernen og leukæmi er den mest udbredte former for kræft hos børn under 10 år.

Risikofaktorer


Den eneste dokumenterede risikofaktorer for kræft i hjernen hos børn er udsat for ioniserende stråling og nogle sjældne kromosom genetiske abnormalities. There er undersøgelser der forbinder miljømæssige toksiner såsom kemikalier , pesticider og rengøringsmidler de seneste stigninger i forekomsten af barndommen kræft i hjernen . En undersøgelse fra 1993 viste, at anvendelsen af pesticider i gården forøgede kræft i hjernen hos børn . Andre undersøgelser har peget på en mulig sammenhæng mellem barndom kræft i hjernen og kemiske opløsningsmidler , loppe og krydse af produkter og hoved lus shampoo . Selv mobiltelefon brug ikke er endeligt blevet kædet sammen med kræft i hjernen , har der ikke været nogen langtidsstudier af dets virkninger og børn har tyndere kranier , som kunne forventes at absorbere mere stråling på denne måde .

Forebyggelse


Ifølge børnelæge Dr. Philip Landrigan stigningen i barndommen kræfttilfælde er ikke blot skyldes bedre diagnostisk udstyr og er også relateret til miljøfaktorer . I mangel af en specifik årsag til barndommen kræft i hjernen den bedste måde at forhindre det er at begrænse dit barns kumulative eksponering til alle giftige kemikalier , pesticider og rengøringsmidler . Køber økologiske eller lokale råvarer og ikke-toksiske rengøringsmidler til dit hjem , og begrænse børns udsættelse for hoved stråling , som f. eks tandlæge røntgenbilleder. Prøv at finde naturlige måder at slippe dit kæledyr , hjem og værftet fra insekter . Du bør også holde små børn væk fra mobiltelefoner , indtil der er mere forskning om de mulige langsigtede virkninger af deres anvendelse .

Du skal også være opmærksom på adfærdsændringer hos dit barn . I henhold til Children 's Hospital Boston symptomer på en hjernesvulst omfatte irritabilitet , hovedpine , søvnighed og kvalme . Omkring halvdelen af alle hjernesvulster hos børn , vil blive helbredt , så tidlig påvisning spiller også en rolle i overlevelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------