Position: sygdoms > 5 >

helbredelsesmetoder for nyrekræft

   Nyrekræft oftest udvikler sig i cellerne foring nyrer , og derfor er det også kaldes renalcellecarcinom. Kræft får nyre til at miste sin evne til at udføre de forskellige opgaver, herunder udskillelse af affaldsstoffer og opretholde elektrolytbalancen . Ifølge den amerikanske Cancer Society omkring 50. 000 personer er diagnosticeret med nyre kræft hvert år i USA og næsten 11. 000 af dem dør . Forskellige behandlingsmetoder til rådighed til behandling nyrekræft .

Kirurgi


Kirurgi er den mest almindeligt ordinerede og administrerede behandlingsmetode . Omfanget af den udførte kirurgi afhænger spredningen af kræft og dermed varierer betydeligt fra patient til patient . I de mest almindelige kirurgiske proces , er en lille beskadiget del af nyren fjernes operativt , hvilket forhindrer yderligere vækst og spredning af kræftceller . I visse alvorlige tilfælde , fjerner kirurgen hele beskadigede nyrerne forhindre kræft er spredt sig til andre dele af kroppen .

Kemoterapi


Kemoterapi er en anden almindelig behandlingsmetode . Stærk doser af anti-cancer stoffer som Pacitaxel og Velban injiceres direkte ind i kræft celle og væv . De lægemidler beskadige kræftceller og dermed hjælpe med at afværge spredning af kræft .

Målrettet Drug Therapy


I de målrettede medicinsk behandling metode , læger ordinere medicin som Nexavar ( Sorafenib ) , som indsprøjtes intravenøst i blodbanen . Ifølge en Mayo Clinic undersøgelse , er Nexavar effektivt afværge dannelsen af nye blodkar , som kræftceller .

strålebehandling

Strålebehandling udsætter kræftceller til høj bølgelængde og høj energi stråling . Sådan eksponering minimerer , og forhåbentlig ødelægger , kræftcellerne , og over tid, reducerer størrelsen af tumor .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------