Position: sygdoms > 5 >

hvad hjælper til at forhindre prostatakræft ?

   Prostatakræft er en sygdom , der har modtaget en stor mængde af opmærksomhed i medierne i løbet af det seneste årti . Typisk diagnosticeret hos mænd ældre end 50 , har der været utallige artikler om videnskabelige undersøgelser og kontroversen af tidlig screening . Modstridende forsøg har ikke været i stand til at bevise de positive eller negative virkninger af sådanne fødevarer som tomater og en sådan praksis som ejakulatoriske frekvens . Som det er sådan , den bedste metode til at forebygge prostata cancer er at føre en sundere livsstil

Du skal bruge: .
bil eller andet transport til lægens kontor og hospital .
Støttegruppe af familie og pårørende .
Bøger , tidsskrift for gave til kræftpatient .

regelmæssig motion


En regelmæssig motion rutine er en af de vigtigste faktorer for at bekæmpe eller forebygge prostatakræft . Mellem 30 og 60 minutter om dagen af aerobe motion , når kombineret med en sund kost , har vist sig at sænke forekomsten af hormonet IGF -1 , en tumor stimulans , i blodet . Denne øvelse kan også være knyttet til faldende og eventuel død af kræft celler . Du bør altid konsultere din læge , før du begynder en motionsplan .

Forbedret Kost


Der er visse frugter og grøntsager , der er blevet fundet at have en effekt på forebyggelse af kræft . Æbler , der indeholder kemiske Quecetin , kan reducere størrelsen af tumorer og forebygge prostatakræft . Abrikoser er også blevet konstateret, at nedsætte risikoen for prostatakræft . Andre kræft forebyggende fødevarer er bønner , broccoli , hørfrø , nødder ( Brasilien , valnødder , mandler ) , spinat og vandmelon . Disse fødevarer skal forbruges helt eller kogte , en multivitamin indeholdende lignende næringsstoffer vil ikke have den samme virkning som fødevarer selv .

Reduceret Stress


En høj-stress livsstil har vist sig at opflamme sygdomme som prostatakræft , og der er flere trin , der kan træffes for at berolige dit liv . Tale åbent med dine venner og familie om din frygt for prostatakræft . Skab tid i din dag til afslapning i form af meditation eller visualisering , også selv om det er bare et par minutter om dagen . Vigtigst er det, at holde en positiv indstilling , selvom du frygter du er i risiko for sygdommen.

tidlig påvisning

Den bedste forebyggelse for prostata kræft er at opdage sygdommen tidligt . Prostata-specifikt antigen ( PSA ) blodprøver eller digital rektal eksamen anbefales fra en alder af 50 og fremefter . Hvis du ved , at du har en familie historie af prostata cancer eller hvis du er afrikansk-amerikanske , bør du få tjekket fra en alder af 40 og fremefter . Spørg din læge , når du skal begynde at få testet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------