Position: sygdoms > 5 >

hvad man kan forvente med kemo

   En persons erfaringer med kemoterapi , afhænger af mange forskellige ting . Du kan forvente at arbejde sammen med din læge for at vælge et behandlingsforløb , eller en kombination af behandlinger , der bedst opfylder dine behov . Her er nogle generelle ting at forvente under kemoterapi

Leveringsmåde Kemo kan leveres på mange måder : . i pille form , i et skud , i en injektion eller direkte på kræft

Er behandling Happens


Afhængig af hvilken type kemoterapi , kan det leveres på hjemme eller i en stationær eller ambulant medicinsk facilitet . Spørg din læge om dine muligheder for behandling steder .

Side Effects


Bivirkningerne af kemo varierer også baseret på, hvilket stof er angivet , hvor ofte det er givet, og patientens helbredstilstand på tidspunktet for behandlingen . Nogle af de almindelige bivirkninger er hårtab , kvalme , opkastning , sår i munden og negleforandringer .

Self-Care


Din læge vil højst sandsynligt, at ordinere egenomsorg metoder til at hjælpe dig med at genoprette hurtigere . Forventer, at du kan få brug for nogen til at hjælpe dig med at passe dig selv, mens du gendanne , selvom du er vant til at leve alene .

Frekvens

Alle kemoterapi ikke er givet med samme frekvens . Hvor ofte du får denne behandling afhænger af en masse ting , herunder den type kræft du har , og hvilken kemoterapi narkotika , du tager.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------