Position: sygdoms > 5 >

hvad man skal spise efter brystkræft operation ?

   Brystkræft er en forfærdelig prøvelse . Med det pres , der kommer fra den usikkerhed , behandlinger og operationer , er det ikke svært at forestille sig , hvordan patienterne ender følelse drænet og sløv . Selv om der er utallige medicin for at hjælpe med operationer og sygdommen , en af de bedste sker for at være en af de enkleste : . fødevarer

Fødevarer Hjælp Symptomer


Efter en operation til behandling af brystkræft , er det sandsynligt, du vil opleve symptomer, der spænder fra kvalme og opkastning til vægttab og svaghed . Hvis du føler kvalme og har svært ved at holde mad nede , så prøv ikke at spise tung mad , som er svære at fordøje . Sats på lettere billetpriser såsom supper ( men ikke dem, rig på fløde) . Prøv ikke at spise store måltider . Reducer måltid størrelser , men tilføjer flere måltider på dagen .

Foods at hjælpe helbrede


Efter brystkræft kirurgi , en af de vigtigste fokus er at sørge stedet for kirurgi heler hurtigt og uden komplikationer . Visse typer af fødevarer kan hjælpe med denne proces . Prøv at passe så mange grøntsager i din mad som muligt . De tilbyder en god dosis af fiber , der hjælper med forstoppelse ( lejlighedsvis en bivirkning af kirurgi ) . Endnu vigtigere er, er de fyldt med næringsstoffer og vitaminer , som vil fremskynde helingsprocessen . Magert protein er afgørende for at hjælpe inddrivelse proces . Ikke alene vil det bidrage til at bekæmpe enhver svaghed eller letargi , protein er vigtig for din krop til at genopbygge væv og hud , der blev opereret på at komme sig. Eksempler på magert protein omfatter kylling og fisk . Det er ikke anbefales, at du steger dem. For veganere , er et godt alternativ tofu . Eller du kan købe protein pulver , der er let blandes i drinks . Spisning yoghurt er en god måde at bidrage til genoprettelsen gavnlige bakterier og hjælpe din krop absorbere så meget næring som muligt fra den mad, du spiser . Multivitaminer bør kun være tænkt som et supplement til mad .

din krop har brug Kalorier


Efter en operation er ikke det bedste tidspunkt at gå på slankekur . Din krop kræver kalorier til at helbrede . Hvis du finder dig selv uvillig eller ude af stand til at spise , kan du overveje at visse fødevarer og drikkevarer , der er højt kalorier . I stedet for vand , så prøv at drikke frisk frugtjuice . Forbruge frugter . Selv om det normalt svært at skære kalorier fra en kost , bør det ikke være svært at tilføje dem .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------