Position: sygdoms > 5 >

hvordan man behandler fase 3c tyktarmskræft

  Tyktarmskræft er en af de mest almindelige typer af kræft i USA . Behandlingsmuligheder består normalt af kirurgi , kemoterapi og strålebehandling. Der er faktisk fem stadier af tyktarmskræft , der hver afspejler hvor langt kræft har spredt sig . Den gode nyhed er, at 83 procent af befolkningen med Stage 3 tyktarmskræft-kræft, som har nået midten lag af tyktarmen og spredes til tre lymfeknuder , er stadig i live fem år efter deres diagnose , ifølge American Cancer Society . Og med nye lægemidler nu er tilgængelige , er overlevelsen signifikant stigende . . Læs videre for at lære mere om , hvordan man behandler fase 3 tyktarmskræft
1 .
Forbered kirurgi . En mulighed er en kirurgisk resektion . I denne procedure , fjerner en læge del af tyktarmen laparoscopically gennem en abdominal incision og derefter masker de resterende sunde dele sammen igen . Et forholdsvis ny tilgang , som i 202C det bør kun udføres af en erfaren kirurg . Der er andre typer af resektion kirurgi , herunder en kolostomi , som udføres på grundlag af størrelse, placering og stadium af sygdommen .
2 .
Har kemoterapi . I denne udbredte behandling , multiplicere hurtigt celler , der danner vækster eller tumorer er ødelagt af meget stærke narkotika . Kemoterapi er ofte kombineret med andre behandlinger som kirurgi og strålebehandling . Fordi disse behandlinger og terapier har også nogle bivirkninger og kan dræbe raske celler , er det vigtigt at tilføje nogle af dine egne behandlinger , ligesom motion , som vil hjælpe dig føle stærkere , i kontrol og også opbygge dit immunforsvar .


3 .
Få stråling . Denne procedure bruger meget store mængder af x-stråler , der vil ødelægge kræftceller i tyktarmen . Visse typer af høj-energi stråler af stråling skrumpe tumorer , og også fjerne kræftceller , der deler sig hurtigt .
4 .
overveje at deltage i et klinisk forsøg . Disse forsøg er forsøg designet og udført af forskere til at behandle nye lægemidler og behandlingsformer inden de sendes til godkendelse til FDA eller markedsføres og sælges . Din læge kan søge en database for dig . Du kan også forskning selv . Se " ressourcer " nedenfor for at finde et klinisk forsøg , som vil gavne dig .
5 .

Spørg din læge om Avastatin , et nyligt godkendt lægemiddel , som den amerikanske Federal Drug Administration for visse typer af kræftformer , herunder kræft i tyktarmen . Den medicin, der sulter tumorer , kan bremse --- endda kurere kræft .

gode råd og advarsler


 • Tyktarmskræft normalt ikke har nogen symptomer , men Det kan forebygges med tidlig screening . Hvis du ofte oplever kramper , uforklarligt vægttab og /eller tynd eller blodig afføring , så tal med din læge . En ud af fire mennesker har pre-kræft polypper . Have din første colonsocopy i en alder af 50 er en af de bedste måder at undgå sygdommen.
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------