Position: sygdoms > 5 >

hvordan man får penge til kræftbehandling

   For personer med dårligt helbred forsikring eller slet ingen , udgifter til behandling af kræft-som kan køre dybt ind i hundredtusindvis af dollars-kan virke umuligt. De omkostninger løber endnu dybere , når en ansat person er tvunget til at forlade arbejdet på grund af deres lidelse . Når pengene virker som en uoverstigelig hindring , der er stier man kan tage for at forsøge at gøre kræftbehandling en finansiel realitet
1 .
Kontakt din sygesikring udbyder og finde ud af , hvad Deres politik dækker . Hvis du har en sygeforsikring , kan du sikkert afholde de fleste af udgifterne til din kræftbehandling . Men du bliver nødt til at bevise , at kræft ikke var en betingelse eksisterende før din modtager forsikring . Du vil også få brug for at finde ud af, hvad selvrisikoen er .
to .
Start en fundraiser , som en velgørende organisation 5K løbe , gå for kræft , osv. Du kan muligvis lade sig hjælp af en lokal kræft velgørenhed i at offentliggøre begivenheden. Rejse penge gennem deltagergebyrer , T-shirt salg , lodtrækninger og generelle donation . Understrege, at begivenheden overskuddet går til velgørenhed , og få hjælp fra dine venner i at lokalsamfundet .

3 .
Send din historie til de lokale aviser og tv -stationer . Gennem omtale du kan øge bevidstheden om din omstændighed , muligvis nå borgerne villige til at hjælpe dig med din situation . Sommetider nyhedskanaler selv køre deres egen velgørenhed kampagner til fordel enkeltpersoner .
4 .
Kontakt American Cancer Society . De håndterer donationer og spreder penge modtaget til gavn for igangværende kamp mod kræft . Hvis din omstændighed er frygtelige , kan du være berettiget til at modtage bistand .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------