Position: sygdoms > 5 >

hvordan man får smerter behandling for kræft

  En diagnose af kræft , uanset om det er prostatakræft , brystkræft , eller en af de mange former for kræft , der påvirker millioner af amerikanere hvert år kan være overvældende . Smerter relateret til kræftbehandling og kemoterapi er invaliderende og nedslående . Uanset om det er akutte smerter , kroniske smerter , eller neuropatiske smerter , det kan og skal behandles

Du skal bruge: .
Selvsikkerhed færdigheder
Udholdenhed .


1 .

Tal med din læge om dine smerter . Onkologer er ofte mest bekymret om at behandle sygdom og kan ikke se smerter som en primær behandling mål . Når deres sædvanlige smertebehandling ordningen er opbrugt , kan en onkolog ikke rutinemæssigt tilbyde andre ressourcer , medmindre du spørger.
to .
Hold en smerte dagbog . Når smerterne er høje , og derefter drop off , kan der være en tendens til at glemme alt om , hvor højt den smerte var niveauerne eller hvad der kan have udløst den smerte . Tage smerten tidsskrift på din læge .
3 .
Hvis dine smerter niveauer er ikke bedre , så spørg din læge til en smerte henvisning til specialist . Kræftbehandling centre har læger , der specialiserer sig i smertebehandling , som kan have nye og anderledes ideer om at behandle din smerte . Cancersmerter kan have forskellige kilder-sår , indsnit , sygdom , eller neuropatiske . Behandling planer kan variere afhængigt af kilden til smerte og målene for patient- nogle patienter måske ønsker at tolerere mere smerte til at holde hovedet klart , eller har forskellige tidspunkter af dagen , der kræver mere smertelindring . Smerter pumper , oral medicin , og smerte pletter er nogle af de muligheder , der kan anvendes til behandling af cancer smerter i traditionel smertebehandling .

4 .
altid tale med din læge om hvad du er gør for at styre dine smerter . Andre teknikker du kan have brugt tidligere-varme bade , jacuzzi , massage , fysioterapi-kan ikke være en god idé under kræftbehandling på grund af immun niveauer og øge blodgennemstrømningen til sygdomsområder .
5 .

Må lære at meditere . Deltag i en meditation gruppe eller købe en meditation bånd online .
6 .

Deltag i en støttegruppe . Talking ikke bidrage til at mindske stress . Selv om det ikke kan lindre akut kirurgisk smerter , kan det hjælpe håndtere kroniske smerter .
7 .
Hold deltage i underholdende aktiviteter eller udvikle dem . Engagere sig i sjove aktiviteter distraherer fra smerte og reducerer stress . Kæledyr, havearbejde , og fritidsinteresser hjælp til, hvordan vi oplever smerter .
8 .
Nogle mennesker får en enorm lettelse fra alternative behandlingsformer som akupunktur og Reiki . Hvis du prøver disse , så lad din læge kender og søge tjenester fra fagfolk kender Deres tilstand .
9 .
Overvej at lære selvhypnose til smertelindring og afslapning . Selvhypnose er ligesom guidede billedsprog eller meditation , men når undervises af en uddannet professionel specielt til dine smerter , kan det medføre enorme lettelse .

gode råd og advarsler


 • Undlad at acceptere smerte som en livsstil . Være udfarende og finde svar på dine smerter .
 • behandling af akutte smerter tidligt i stedet for at toughing det ud . Mange gange folk vente , indtil smerten er meget dårligt og mere medicin , og tiden er nødvendig for at bringe den ned . Vær opmærksom på din krop .
 • Husk smerte er kroppens varslingssystem , at noget er galt, hvis du har nye eller uforklarlige smerter-tale med din læge .
 • Vær ikke bange at stille spørgsmål, og spørge , indtil de er besvaret .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------