Position: sygdoms > 5 >

hvordan man kan forebygge kræft fra alkohol og rygning

   Der er betydelige beviser for, at ryge cigaretter eller cigarer og drikker alkohol kan fremkalde kræft . Ved at bruge forebyggende metoder , kan enkeltpersoner reducere risikoen for kræft fra alkohol og rygning . Sammen med afholdenhed , er der mange ting, en person kan gøre for at opbygge immunitet i hendes krop og yderligere reducere risikoen for kræft

Instruktioner


1 .
Stop rygning nu . Personer, som ryger en pakke cigaretter om dagen fordobler deres risiko for kræft . Dem, der ryger to pakker om dagen vil tredoble deres risiko for at udvikle kræft . Men næsten umiddelbart efter de enkelte holder med at ryge helt , er risikoen for kræft begynder at falde . Der er mange nikotin produkter, der hjælper personer stoppe med at ryge , såsom tyggegummi og plaster . Kontakt din læge, hvis du har brug for mere end disse produkter til at hjælpe afværge trangen til nikotin .
2 .
Undgå at drikke for meget alkohol . Din krop bliver alkohol til et kemisk stof kaldet acetaldehyd . Dette kemikalie er det, der gør individer føler tømmermænd om morgenen efter en stor druktur . Dette kemikalie er også kendt for at forårsage kræft ved at gøre cellerne i leveren vokser hurtigere end normalt . Disse celler bliver derefter mere tilbøjelige til at have gen ændringer , som kan forårsage kræft at udvikle sig.

3 .
Drik rødvin i moderate mængder. Nogle eksperter foreslår et glas rødvin hver dag vil medvirke til at reducere risikoen for kræft og andre sundhedsmæssige forhold . Men det er vigtigt at drikke kun i moderate mængder. Mere end et glas vin , en drink eller en øl hver dag kan øge risikoen for kræft .
4 .
Skift din kost for at reducere kræft . Frugt og grønt kan spille en vigtig rolle i forebyggelsen af kræft . Spise den rigtige mængder af disse fødevarer i kombination med afholdenhed fra at ryge og drikke for meget alkohol kan hjælpe med at forhindre kræft . Ifølge forskere , spise seks portioner frugt og grøntsager pr 1. 000 kalorier kan medvirke til at reducere risikoen for kræft med 29 procent sammenlignet med personer , der spiser cirka 1 . 5 portioner pr 1. 000 kalorier ( se Resources afsnittet nedenfor ) .
5 .

Få regelmæssig motion . Privatpersoner bør i det mindste gå i cirka 15 minutter om dagen . Kardiovaskulære øvelser og aerob øvelser kan også være nyttige i at styrke immunsystemet , samt kæmper for at undgå frie radikaler , som er kendt for at forårsage kræft .
6 .
Få regelmæssige helbredsundersøgelser . Forebyggelse er vigtig , når det kommer til alvorlige sundhedsmæssige betingelser såsom kræft . Alle enkeltpersoner skal indhente regelmæssige helbredsundersøgelser en gang om året eller som anvist af deres individuelle læger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------