Position: sygdoms > 5 >

hvordan man overlever en diagnose af nyrekræft

  For nylig blev jeg diagnosticeret med nyre kræft . Jeg har haft den første af to operationer for at fjerne svulster invaderende mine nyrer . Du skal vide, at dette er en dag til dag rejse og jeg kan ikke gøre det alene . Forhåbentlig med disse få værktøjer , du vil være i stand til ikke blot overleve , men trives og fortsætte med at føre en vellykket liv

Du skal bruge:
Courage
. Vedholdenhed .
Et åbent hjerte og sind til at modtage fremtidige viden .
.

En proaktiv ånd .


1 .
Bed . Udvikle et forhold til Gud er uvurderlig for din succes . Bed for din helbredelse , åbenhed for at modtage hans ord og evnen til at åbne dit hjerte til at tale om dine følelser ærligt .
2 .

Research . Bruger internettet , dit lokale bibliotek og støtte grupper til at finde ud af alt, hvad du kan om din sygdom . Være proaktiv med dit helbred , skal du ikke være bange for at spørge din læge spørgsmål eller søge en second opinion . The American Cancer Society er en fremragende ressource for at finde mange af de oplysninger, du kan få brug for .
3 .
Søg støtte . Det er så vigtigt ikke at være bange for at sige op og lad dem omkring dig, hvordan du føler . Hvis du er bange , nervøs eller bare følelsesløs dem , der kender og elsker du er din bedste støtte gruppe . Gennem dine bønner Gud vil bringe dem i nærheden , der vil bedst hævning din ånd .
4 .
Hør . Når ånden taler til dig være åben for at høre hvad der bliver sagt . Lytter ikke kun betyder retsmødet, men sidder fast til rådgivning fra læger og andre i din støtte gruppe . Hold alle planlagte aftaler og ikke begrave hovedet i sandet .

gode råd og advarsler


 • Hvis du har brug for økonomisk bistand til at hjælpe med lægeregninger , start en personlig fundraiser . Prøv www. giveforward. org
 • Tal med din hospitalet om eventuelle særlige behov programmer eller tilskud til at hjælpe med din regning .
 • Tag en anden se på din kost . Hvis det er muligt , at tale med en ernæringsekspert eller gøre forskningen selv .
 • Hold en wellness tidsskrift .
 • Du kan ikke gøre det alene . Sæt din tro på Gud og vide , at Faderen ikke vil lade dig falde .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------